Daniel Koster
Daniel Koster Pop-Culture 7 sep 2016

Vandaag: voeg een nieuwe functie aan Netflix toe, gratis aanbod Spotify verminderd en meer

Jij bent vast net zoals wij altijd op zoek naar nieuwe manieren om je kijkervaring op Netflix naar een hoger niveau te tillen. En daar hebben we nu een toffe extensie voor gevonden. Dat en meer lees je in het nieuwsoverzicht van 7 september.

Google laat zien hoe veel beter Chrome presteert op Microsofts Surface Books na laatste update

Instagram trekt de stekker uit de fotokaart

Ken je de kaart in Instagram waarop je kunt zien waar jij foto’s hebt gemaakt. Instagram trekt de stekker uit deze functie. Waarom? Omdat-ie volgens het medium niet genoeg wordt gebruikt.

Je kunt nu een randomizer aan Netflix toevoegen

Het zoeken naar een film op Netflix is flink wat werk en niet altijd even productief. Na uren zoeken kom je pas dé film tegen. Waarom dan niet je grenzen verleggen en gewoon random films voorbij laten komen. Wellicht kom je dan wél die ene film tegen waar je net zin in had! Deze knop kun je via deze extensie aan Netflix toevoegen.

Het zien van je batterijpercentage is misschien handig, maar ook stressvol

Wij vinden het fijn om te zien hoe veel batterij we nog hebben en dat dit dan in percentages wordt uitgedrukt. Echter stelt dit artikel dat dat niet al te best is voor jouw stressniveau. Je bent er dan namelijk constant mee bezig, wat je niet lekker tot rust laat komen.

LG V20 met twee schermen is een feit

het nieuwste apparaat van LG is een feit. De V20 kent een prima scherm met nog een klein scherm aan de bovenkant. Wat speciaal is, is dat-ie de eerste niet Nexus telefoon is die meteen op Android Nougat draait. Je leest er hier meer over.

Google Maps krijgt een Pokémon Go functionaliteit

Dit vinden wij baas! Google Maps wordt namelijk van een nieuwe functie voorzien. Er is nu namelijk ook een optie om aan te geven dat je tijdens de route Pokémon gaat vangen. Je kunt dan bijvoorbeeld aangeven waar Pokémon zitten zodat je gezamenlijk met anderen langs Pokémon hot spots kunt gaan!

Galaxy Note 7 gebruiker stelt dat ontploffende telefoon voor bijna 1250 euro schade zorgt

Je hebt vast al over de exploderende Note 7 van Samsung gehoord. Het internet gaat er in ieder geval op komische wijze over los. Nu stelt iemand dat ‘ie door een ontploffende Note 7 met bijna 1250 euro aan schade is opgezadeld.

De aanleg van de Hyperloop baan in Californië is vertraagd

Het was een tijd geleden dat het bedrijf HTT aangaf dat zij een Hyperloop baan die mensen kon vervoeren wilden aanleggen. Echter blijkt nu dat-ie is vertraagd. Dit aangezien bepaalde vergunningen nog niet zijn aangevraagd.

Apple heeft een winnaar nodig voor de wearable markt

De Apple Watch is natuurlijk een slim horloge, maar ook een wearable. Als je echter checkt hoe goed-ie het doet op de wearable markt, dan moet je toegeven dat dat beter kan. Sterker nog, het aandeel van Apple op die markt neemt af, terwijl andere bedrijven groeien.

Minister Ard van der Steur uit zorgen over WhatsApp

Ard van der Steur (VVD) is natuurlijk de minister van Veiligheid en Justitie. Hij stelt dat ‘ie zich zorgen maakt over de nieuwe privacyvoorwaarden van WhatsApp. Hij vindt het niet eerlijk dat mensen met deze nieuwe voorwaarden akkoord gaan terwijl velen dat niet doorhebben!

Is de iPhone 7 dit jaar wel meteen in Nederland beschikbaar?

De eerste lading iPhone 7’s is verzonden. Wat hierbij tof is, is dat Nederland wordt genoemd. Dat terwijl wij eerder niet in de eerste levering zaten. Dat betekende dat Nederland langer moest wachten op de iPhone 7. Zou het dan kunnen dat dat dit jaar anders is?

Het Nederlandse dameselftal zit in FIFA 17

FIFA 17 is onderweg. Nu is ook in die editie weer plaats voor het vrouwenvoetbal, wat wij top vinden. Vooral aangezien de Nederlandse vrouwen het nu ook zo ver hebben geschopt om onderdeel van het spel te zijn. Die presteren dus de laatste tijd in een opwaartse spiraal, waar de mannen meer last hebben van een neerwaardse spiraal.

Gratis aanbod van Spotify wordt wellicht beperkter

Spotify wil uiteraard zoveel mogelijk betalende klanten. Nu heeft het bedrijf een nieuwe manier bedacht om dit te bewerkstelligen. Het lijkt er namelijk op dat een beperkt muziekaanbod een feit gaat zijn. Zo zou het kunnen dat nieuwe albums en muziek in de toekomst pas later voor niet betalende klanten beschikbaar zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vandaag: voeg een nieuwe functie aan Netflix toe, gratis aanbod Spotify verminderd en meer
Sluiten