Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 8 mei 2016

Nieuwe gadget transformeert jouw design(s) eenvoudig tot écht product

Eureka! Eindelijk kunnen we deze uitspraak weer eens gebruiken. De mensen van Mayku Industries hebben namelijk een gat in de markt gevonden. Vinden wij. En daar zijn meer mensen het met ons eens, aangezien de bestellingen voor het Kickstarterproject van de FormBox lang niet slecht gaan. De guys noemen het apparaat sneller dan een 3D-printer, gemakkelijker dan het bakken van een taart en wordt-ie door een stofzuiger aangedreven.

Formbox, het apparaat dat jouw designs tot échte producten transformeert

Zie de Formbox als een minuscule fabriek waarmee je binnen enkele seconde een mal voor je product maakt. Je bepaalt zelf het materiaal voor de mal, plaats vervolgens de 3D-template op de Formbox, verwarm daarna het materiaal, druk het verwarmde materiaal over je template en je kunt je producten vormgeven. Check in onderstaande video hoe eenvoudig het is om coole plantenbakken van een aardappel te maken of een lamp van een banaan.

Ideaal voor een business op Etsy

De slimme ondernemer snapt dat dit een ideaal hulpmiddel is voor producten die populair op Etsy zijn. De Formbox is voor 330 euro hier te koop.

Reageer op artikel:
Nieuwe gadget transformeert jouw design(s) eenvoudig tot écht product
Sluiten