Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 15 nov 2019

Er komen veel nieuwe games naar de Xbox Game Pass

Tijdens de XO19 heeft Microsoft een hoop nieuwe games getoond. Tegelijkertijd zijn er ook veel games genoemd die binnenkort beschikbaar zijn via de Xbox Game Pass.

De Xbox Game Pass is een abonnementsservice. Voor een vast bedrag per maand krijg je daarbij toegang tot een bibliotheek aan games. Alle games die door Microsoft zelf wordt uitgegeven komen er op beschikbaar, maar er zijn ook veel titels van andere uitgevers.

The Witcher 3, Yakuza en meer op de Xbox Game Pass

Voor het einde van dit jaar vind je op de Xbox Game Pass onder andere games als The Witcher 3 (toch wel één van de beste games ooit gemaakt), Darksiders 3, My Friend Pedro (leuke indiegame!) en Halo Reach als onderdeel van The Master Chief Collection. Die laatste game wordt daarbij voorzien van een strakke 4K-resolutie en andere upgrades, zodat deze er ook op de Xbox One X er goed uit ziet.

Als we vervolgens kijken naar begin 2020 op de Xbox Game Pass, dan kun je als RPG-liefhebber losgaan. Zo’n beetje elke Final Fantasy-game die je vandaag de dag op een spelcomputer kunt spelen, komt naar het platform. Het gaat daarbij om VII, VIII, IX, X, X-2, XII, XIII, XIII-2 en Lightning Returns. Ook komt Final Fantasy XV er op uit, zodat je ook nog een moderne Final Fantasy-game kunt spelen. Als dat nog niet genoeg Japans is, dan komen er ook nog drie Yakuza-games op uit. Yakuza 0, Yakuza Kiwami en Yakuza Kiwami 2 moeten dan verschijnen. Die titels zijn tot nu toe nog niet op de Xbox One verschenen, waardoor je twee vliegen in één klap slaat. Ook zien we met Streets of Rage 4 en Tekken 7 nog twee games die redelijk interessant zijn.

Als je nog geen Xbox Game Pass hebt, dan kun je nu voor een euro drie maanden genieten van de service. Kun je gelijk Gears 5 helemaal kapot spelen. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Er komen veel nieuwe games naar de Xbox Game Pass
Sluiten