Daniel Koster
Daniel Koster 7 apr 2016

Nieuwe high-tech Moleskine digitaliseert automatisch al je aantekeningen

Wij zijn al tijden fan van Moleskine. Het bedrijf weet namelijk notitieblokken tot een hoger en toffer niveau te tillen. Dat merk je bijvoorbeeld aan deze notitieboeken voor de bierliefhebber en zo bestaat er ook een boekje dat je schetsen naar Photoshop of Illustrator stuurt. Echter is de nieuwe Smart Writing Set beter en toffer dan alle eerdere producten van het bedrijf!

Slimme Smart Writing Set bevat alles wat je hartje begeert

Van de Smart Writing Set gaan onze harten sneller kloppen. Zonder jou met allerlei ingewikkelde technologieën op te zadelen wordt je notitieboek namelijk omgetoverd tot slim apparaat. Dit notitieboek wordt de ‘Paper Tablet’ genoemd en is precies dat. Het product voelt namelijk aan als een papieren boek, maar is een tablet. Alle aantekeningen die je maakt worden namelijk meteen ook gedigitaliseerd. Dat komt door de nauwe samenwerking tussen het speciale papier en de Pen+. De pen kent een camera en sensoren waardoor-ie weet waar jij zaken opschrijft en dit zodoende ook digitaal bijhoudt. Je aantekeningen worden via de bijbehorende applicatie zodoende opgeslagen op Google Drive en Evernote, maar ook op je elektronische apparaten. Ideaal!

Handige iOS- en Android applicatie

De Smart Writing Set kent een verschillende app voor iOS en Android. Deze slaan je aantekeningen en schetsen automatisch op op iCloud, Google Drive, Evernote en Adobe. Heb je even geen verbinding? Maak je geen zorgen. De pen kan tot duizend pagina’s aan tekst en schetsen onthouden. De apps kunnen vervolgens allerlei zaken. Zo kun je je aantekeningen met anderen delen. De apps kunnen je digitale aantekeningen zelfs omzetten tot tekst die je apparaten begrijpen en die je zodoende verder kunt bewerken op bijvoorbeeld je smartphone. Handig!

Geen revolutionair product, wel een handig product

Oké, wij weten ook dat er andere producten op de markt zijn die min of meer hetzelfde doen. Echter vinden we de simpliciteit van de Smart Writing Set wel een flink voordeel. Zonder dat jij iets hoeft te doen worden je aantekeningen online opgeslagen en je kunt ze vervolgens gemakkelijk bewerken en delen via je elektronische apparaten. Goedkoop is de set echter niet. De gehele set is hier te verkrijgen voor 229 euro exclusief 4,50 euro aan verzendkosten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nieuwe high-tech Moleskine digitaliseert automatisch al je aantekeningen
Sluiten