Daniel Koster
Daniel Koster 5 jan 2017

In het nieuwe hooofdkantoor van LEGO willen wij werken

We steken het niet onder stoelen of banken: wij zijn fan van LEGO. Dat je met een do(o)sis creativiteit (of door de instructies te volgen) prachtige creaties kunt bouwen vinden we gaaf. Bij zulk tof speelgoed hoort natuurlijk ook een awesome kantoor.

Het nieuwe hoofdkantoor van LEGO, we like

Dat kun je zeker te weten stellen als je de plannen voor het nieuwe hoofdkantoor van LEGO ziet. Dat gebouw is door C.F. Møller ontworpen en zal in Billund, Denemarken komen te staan. Je herkent LEGO meteen in het hoofdkantoor, dat meer dan 52.000 vierkante meter groot zal zijn:

We zeiden het toch, je herkent het bedrijf meteen terug in het nieuwe hoofdkantoor van LEGO. Dat de vorm alleen al uit LEGO-blokken bestaat geeft het meteen weg. Door ook nog allerlei tweaks, zoals een speelplein met LEGO en een minigolf-baan in het gebouw te verwerken is het feest compleet.

hoofdkantoor van LEGO

In 2019 een feit

Helaas is het nog wel even wachten totdat het nieuwe hoofdkantoor van LEGO een feit is. Er wordt verwacht dat-ie in 2019 af is. Tot die tijd moet je je nog vermaken met andere LEGO-gadgets. Wat dacht je van deze awesome fietshelm of deze LEGO-poppetjes waar je je eigen hoofd op kunt zetten?

Reageer op artikel:
In het nieuwe hooofdkantoor van LEGO willen wij werken
Sluiten