Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 3 okt 2019

Nieuwe iOS 13-beta toont AirPods met noise-canceling

De AirPods zijn waarschijnlijk één van de populairste uitvindingen van Apple van de laatste jaren. Ze zitten heerlijk, gaan lang mee en het geluid dat er uitkomt is goed. Toch gaan er al langer geruchten dat er nieuwe AirPods met noise-canceling aankomen.

In de meest recente beta van iOS 13.2 duiken de AirPods ook echt daadwerkelijk op. Daar is een nieuwe icoon te vinden die de oordoppen laat zien. Het gaat hierbij om een grijs-wit icoontje en qua kwaliteit is het niet al te best, maar het laat wel zien dat er een ander soort AirPods in de maak is.

Afbeelding van noise-canceling AirPods in iOS beta

Opvallend is de toevoeging van de zogenaamde ear tips, die uit de oordopjes lopen. Deze kan waarschijnlijk beter in je oor gedrukt worden om op die manier geluid van buitenaf beter weg te filteren. Op die manier zouden de AirPods met noise-canceling ook perfect zijn voor de momenten dat je lange reizen met het vliegtuig maakt. Een afbeelding van de ontdekking vind je hieronder.

Icoon van de AirPods (Bron: 9to5Mac)

Het is overigens niet voor het eerst dat er geruchten zijn rondom de noise-canceling AirPods. Deze onderstaande tweet laat een gerucht zien dat een paar maanden geleden opdook.

Later deze maand zal Apple naar alle waarschijnlijkheid een nieuw evenement organiseren, waar we op dit moment van denken dat er een nieuwe 16-inch MacBook, een nieuwe iPad Pro en een item tracker (zoals de producten van Tile) gaat onthullen. Daar zouden deze AirPods, naar ons idee, uitstekend bij passen. Heb je geen zin om daar op te wachten en wil je nu al earbuds met noise-reduction? Dan is de Sony 1000XM3 een goed alternatief, zoals je in onze uitgebreide review kunt lezen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe iOS 13-beta toont AirPods met noise-canceling
Sluiten