Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 19 mei 2020

Beleef twee nieuwe maps in Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare kwam eind oktober 2019 uit. En eigenlijk is de game vanaf het allereerste moment er één om erg van te genieten. Daarbij helpt het dat de ontwikkelaar regelmatig nieuwe content vrijgeeft.

Deze week kun je Call of Duty: Modern Warfare aan de slag met twee nieuwe maps voor de multiplayer. Op die manier heb je weer heel wat locaties te ontdekken en dat alleen al is een reden om enthousiast te worden van de nieuwe update.

Nieuwe multiplayer-maps voor Call of Duty: Modern Warfare

Het gaat om de maps Hardhat en Aisle 9. De eerste is een gewone multiplayer-map die geintroduceerd werd in Modern Warfare 3. In Call of Duty: Modern Warfare is dit een map die vooral bij de liefhebbers van close-quarters in de smaak gaat vallen. Er zijn veel gangen en constructiebuizen om door heen te gaan. Op die manier weet je nooit echt heel erg goed waar het gevaar vandaan komt en moet je constant op je hoede blijven. De nieuwe map wordt geïntroduceerd in zijn eigen 24/7 Playlist, zodat je echt goed de kans krijgt de map te leren kennen of natuurlijk opnieuw te beleven.

Call of Duty: Modern Warfare
De map Hardhat (Afbeelding: Activision)

De tweede map is Aisle 9. Dit is een map voor de Gunfight-modus in Call of Duty: Modern Warfare. Het is een map die in een 3 tegen 3 playlist wordt geïntroduceerd. Daarbij krijg je ook diverse speelmodi. Op de map kun je aan de slag met speelmodi als TDM, Kill Confirmed, Grind en Domination. Ook dit is dus een goede manier om de map te leren kennen. Dus trommel je twee beste vrienden op en ga met zijn drieën aan de slag.

Aisle 9 (Afbeelding: (Afbeelding: Activision))

Tot slot kun je in Call of Duty: Modern Warfare nog de zogenaamde Ghost Pack Contingency bundel kopen. Deze komt met twee blueprints, waaronder een Legendary assault rifle en een nieuwe skin voor de Operator Ghost. Daarmee krijgt hij een klassieke look.

De look van Ghost (Afbeelding: Activision)

Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Beleef twee nieuwe maps in Call of Duty: Modern Warfare
Sluiten