De nieuwe Mustang is niet alleen krachtig, maar ook een innovatieve klapper

Man man man. Wat Mustangs betreft is de wereld verdeeld. Of je vindt de wagen helemaal top, óf je vindt het maar niks. De nieuwe Mustang GT kan zelfs de grootste sceptici over de streep trekken. Wat een vette bak!

Bij een Mustang denk je automatisch aan horse power. Een mooi bruggetje om meteen over de motor te beginnen. De V6-motor is verwijderd, maar vervangen voor een krachtigere V8 EcoBoost motor. Dat wordt scheuren!

mustang

Mustang met genoeg technische hoogstandjes

Ook op het gebied van technische snufjes laat Ford je niet in de kou staan. Zo is er een 12 inch-scherm in het interieur aangebracht. Dankzij nieuwe software kun je profielen aanmaken die jouw (rij)voorkeuren onthouden en je kunt er bovendien je smartphone op aansluiten. Rijden wordt zo nog comfortabeler en persoonlijker. Met de FordPass-app kun je daarnaast de auto starten, deuren openen en de auto lokaliseren.

mustang
mustang

Nog even geduld

Uiteraard is er ook aan de veiligheid gedacht. De Mustang komt met voetgangersdetectie en een pre-collision assistent. Dan ga je toch met een geruster hart de weg op. De nieuwe GT moet deze herfst op de markt komen voor een nog onbekende prijs. Tot die tijd mogen we het doen met deze GT die de look en feel heeft van de jaren zestig.

Reageer op artikel:
De nieuwe Mustang is niet alleen krachtig, maar ook een innovatieve klapper
Sluiten