Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud Culture 25 jan 2017

Nieuwe Netflix-functie laat je offline kijken, zonder dat je Android vol raakt

We zijn ons bewust van het feit dat we veel over Netflix schrijven. We kunnen ook niet anders. Steeds meer mensen sluiten een abonnement af én de dienst blijft zichzelf verbeteren. Zo is de dienst voor Android-gebruikers nu nog een stuk aangenamer geworden door de volgende Netflix-functie.

Niet al te lang geleden werd het mogelijk om offline Netflix te kijken. Het enige dat je hoeft te doen is de gewenste serie of film te downloaden op het moment dat je van Wifi geniet. Tot nog toe zijn er geen beren op de weg.

netflix tips

Maar waar iPhone-gebruikers de download opslaan op hun telefoon, hebben Android-gebruikers vaak ook een SD-kaart. Helaas ging de download opslaan op een SD-kaart moeilijk tot niet.

Netflix-functie om van te smullen

Tot nu! Want Netflix heeft een update uitgerold. Het is nu mogelijk om de locatie van je download te kiezen. Dat kan dus het geheugen van je smartphone of op de SD-kaart zijn. Je doet dit als volgt:

[accordion title=”Download locatie kiezen:”]

  • 1. Open de Netflix-app.
  • 2. Ga naar menu (links bovenin).
  • 3. Klik op ‘App-instellingen’.
  • 4. Druk op ‘Downloadlocatie’ en selecteer de gewenste opslaglocatie.

[/accordion]

Tadaa! Veel gemakkelijker kan het niet toch? Vind je dit allemaal leuk en aardig, maar heb je uberhaupt geen idee hoe je offline Netflix kijkt? Dan kun je dat hier lezen. Veel plezier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe Netflix-functie laat je offline kijken, zonder dat je Android vol raakt
Sluiten