Je kunt nieuwe Pokémon in Pokémon Go vangen

Vanaf vandaag heb je weer een goede reden om Pokémon Go erbij te halen. Niantic heeft namelijk nieuwe Pokémon aan de game toegevoegd. Eindelijk!

Het was stil rondom Pokémon Go. Hier en daar werd een nieuwe update ontwikkeld, maar gebruikers zitten te wachten op baanbrekende nieuwe features én nieuwe Pokémon. Een Magikarp aan elke oever word je nou eenmaal niet blij.

De nieuwe toevoeging gaat om de nieuwe generatie Pokémon waaruit een kleine selectie is gemaakt. Er is niet aangegeven welke Pokémon nieuw zijn, maar Togepi en Pichu zijn in ieder geval van de partij:

Een belangrijk gegeven: de nieuwe Pokémon komen alleen uit eieren die je via Pokéstops verzamelt. Dat worden dus kilometers slijten. Tot 29 december kun je overigens ook een speciale versie van Pikachu vinden. Met een kerstmuts op.

Zorgen de nieuwe Pokémon ervoor dat jij weer op pad gaat? Check dan onze Pokémon Go tips en tricks. Deze speelmethode zorgt er overigens voor dat het vangen van Pokémon net wat gemakkelijker gaat. Wellicht heb je er iets aan.

Reageer op artikel:
Je kunt nieuwe Pokémon in Pokémon Go vangen
Sluiten