Jesse Pinkman centraal in nieuwe promo Breaking Bad film

Het mag dan alweer bijna 6 jaar geleden zijn dat de laatste aflevering van Breaking Bad werd uitgezonden, maar er zijn in de tussentijd maar weinig series geweest die zich aan deze toptitel hebben kunnen meten. Vandaar dat wij eigenlijk wel benieuwd zijn naar de aankomende film die rond deze serie gemaakt is. Mocht jij dat ook zijn dan kunnen we je vandaag verblijden met nieuw beeldmateriaal.

Nieuwe promo video voor Breaking Bad film

Wie aan Breaking Bad denkt, denkt aan Walter White. Want eerlijk is eerlijk, zonder deze iconische antiheld had (een van de) beste serie aller tijden er ongetwijfeld heel anders uitgezien. Als deze zonder hem überhaupt zo populair was geworden.

Toch was hij zeker niet het enige interessante personage dat Breaking Bad kende. Zo was er ook Jesse Pinkman, de voormalig leerling van Walter die besloot om mee te doen aan zijn drugshandel. Fans waren met name te spreken over de manier waarop het karakter van Jesse zich ontwikkelde en Aaron Paul, de acteur die hem zo overtuigend wist te spelen.

Het is daarom goed nieuws dat dit personage de hoofdrol heeft in El Camino: A Breaking Bad Movie, de aankomende Breaking Bad film die speciaal voor Netflix is gemaakt. Waar we onlangs al een teaser hadden zie je hieronder een gloednieuwe promovideo:

Ondanks dat er nog maar weinig omtrent het verhaal bekend is weten we wel dat Jesse centraal zal staan. De film zal zich namelijk voornamelijk focussen op wat er met het personage gebeurt is na de ingrijpende finale van de serie. El Camino: A Breaking Bad Movie zal op 11 oktober aan het Netflix aanbod toegevoegd worden.

Meer Netflix

De komende Breaking Bad film is niet het enige dat binnenkort aan Netflix toegevoegd zal worden. Als jij wilt weten welke films er in september nog naar de dienst komen dan raden we aan dit overzicht te checken.

Reageer op artikel:
Jesse Pinkman centraal in nieuwe promo Breaking Bad film
Sluiten