Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 1 feb 2018

Nieuwe PS4-controller nodig? Overweeg deze nieuwe kleuren

De PlayStation 4 is inmiddels ruim vier jaar op de markt en de kans is groot dat je inmiddels duizenden game-uren hebt gedraaid. Dat kan er weer voor zorgen dat jouw PS4-controller een beetje versleten is. Meestal gaan de thumbsticks er aan, maar het kan natuurlijk ook dat de batterij van de controller zo goed als op is. Of omdat je de controller kapot hebt gesmeten na de zoveelste pijnlijke goal in FIFA 18. Als je nog even volhoudt met je oude controller, dan kun je binnenkort een hele toffe nieuwe halen.

Nieuwe PS4-controller komt in maart

Want vanaf 7 maart kun je dan een controller in één van de nieuwe kleuren scoren. Het gaat daarbij om Midnight Blue en Steel Black. Twee kleuren die behoorlijk stoer ogen en perfect passen bij het imago van de console. Midnight Blue is daarbij een compleet nieuwe kleur binnen de PlayStation-familie. Het is een donkere blauwe kleur, die mij een beetje doet denken aan de controller die destijds gelanceerd werd bij de speciale Uncharted PlayStation 4, maar dan een tikkeltje donkerder. En dat is alleen maar goed. Vergelijk de controllers hieronder.

PS4 controller
PS4 controller

Naast de fijne nieuwe Midnight Blue-kleur, komt er ook een oude bekende terug in het aanbod van de PS4 controller. Het gaat om Steel Black, een kleur die in 2016 ook al werd gelanceerd. Het ging toen echter om de oude reeks aan PS4 controllers. Tegenwoordig is de PS4-controller voorzien van een ledlampje vlak boven het touchpad, waardoor je gelijk kunt zien wat voor licht de controller uitstraalt. Dat helpt dan weer met het herkennen van welk poppetje je bent in FIFA 18 of wanneer er gevaar dreigt. Net als Midnight Blue is Steel Black een kleur die ik wel graag in mijn handen zou willen hebben.

PS4 controller

Beide controllers komen dus op 7 maart uit voor de standaard prijs die je voor een controller betaalt. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze handige overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nieuwe PS4-controller nodig? Overweeg deze nieuwe kleuren
Sluiten