Het nieuwe seizoen Call of Duty begint vandaag

Onlangs wisten we al te melden dat het nieuwe seizoen van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone vandaag van start zou gaan. We wisten al heel veel van het nieuwe seizoen, maar nu heeft ontwikkelaar Infinity Ward alle kaarten op tafel gelegd.

Het nieuwe seizoen begint als het goed is vanavond. Hoe laat de knop om wordt gezet, dat is niet helemaal duidelijk, maar houdt er rekening mee dat het begin wat stroef kan zijn en dat je morgen dan op de juiste manier los kunt gaan met Call of Duty: Modern Warfare en Warzone.

Het nieuwe seizoen voor Call of Duty

En het derde seizoen voor Call of Duty: Modern Warfare en in het verlengde voor Warzone brengt zoals gebruikelijk heel wat nieuwe content om mee los te gaan. Het belangrijkste is dat de nieuwe update zoals elke updates gratis is en op alle platformen tegelijkertijd wordt uitgeleverd. Dat laatste is ook nodig, aangezien de titel gebruik maakt van Crossplay-mogelijkheden. Bekijk hier de trailer van het nieuwe seizoen.

Bij de lancering van het nieuwe seizoen voor Call of Duty: Modern Warfare en Warzone is er gelijk heel wat nieuwe content om in te duiken. Voor Modern Warfare zijn er gelijk drie nieuwe multiplayermaps om in los te gaan. Dit zijn maps die je speelt in de traditionele zes tegen zes modus. Het gaat daarbij om Talsik Backlot, een remake van de map uit deel vier, Hovec Sawmill en Aniyah Incursion. Voor Warzone is de belangrijkste toevoeging dat je eindelijk in een team van vier kunt gaan spelen in de vorm van Quads.

Call of Duty: Warzone
De terugkeer van Backlot (Afbeelding: Activision)

Later in het seizoen komen er nog andere updates uit voor Call of Duty: Modern Warfare en Warzone. Denk daarbij aan een nieuwe multiplayer en Gunfight-map voor Modern Warfare en een nieuwe speelmodus voor Warzone. In het laatste geval gaat het om een modus waarbij je enkel shotguns en snipers kunt gebruiken. Tot slot komt het nieuwe seizoen met een nieuwe Battle Pass. Wil je meer lezen over de games? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Het nieuwe seizoen Call of Duty begint vandaag
Sluiten