Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Tech 20 aug 2018

Deze 14 series en films staan vanaf deze week op Netflix

Wat ga je deze week kijken op Netflix? Ga je verder met die ene serie waar je al helemaal in zit, begin je aan een klassieker of ben je toe aan iets helemaal nieuws? In dat laatste geval hebben we goed nieuws voor je, want ook deze week verschijnen er weer een hele berg nieuwe series en films op Netflix. Bingen maar!

Guardians of the Galaxy Vol. 2, film (IMDb: 7.7)

In de afgelopen maanden verdwenen alle Marvel films van Netflix, maar nu komt er eindelijk weer eentje bij. Het tweede deel van Guardians of the Galaxy staat nu op de streamingdienst. Mocht je die nog niet gezien heb, dan moet je dat zeker gaan doen. Het tweede avontuur van Star-Lord, Gamora, Groot, Drax en Rocket is namelijk één van de betere superheldenfilms.

Magic for Humans, serie (IMDb: 7.1)

De naam Justin Willman zal je waarschijnlijk niet bekend voorkomen, maar in Amerika is hij een grote naam. Deze illusionist is niet alleen goed in zijn werk, hij is ook nog eens een hele charismatische kerel. Het is dan ook niet zo gek dat hij zijn eigen serie heeft gekregen. Hierin houdt hij iedereen voor de gek en dat is bijzonder vermakelijk.

Disenchantment, serie (IMDb: 7.4)

Matt Groening, de bedenker van The Simpsons, heeft een nieuwe serie en die is alleen te zien bij Netflix. Disenchanted gaat over een prinses met een drankproblemen die wordt bijgestaan door een kleine demon en een dwerg. Met z’n drieën vinden ze hun weg door een koninkrijk vol malloten. Het resultaat is een doldwaze en hilarische animatieserie.

Mr. Sunshine, serie (IMDb: 8.3)

Ben je toe aan echt wat nieuws? Dan is deze Zuid-Koreaanse serie wel wat voor jou. De serie speelt zich af in het Korea van de negentiende eeuw, en vertelt het verhaal van een Koreaans jongetje uit een familie van huisbedienden. Hij rent weg en schuilt op een Amerikaans slagschip. Jaren later keert hij terug naar zijn geboorteland, als een Amerikaanse marineofficier. Zijn leven neemt echter een onverwachte wending wanneer hij verliefd wordt op de dochter van een aristocraat, en de brute plannen om Korea te koloniseren ontdekt.

Mission: Impossible, film (IMDb: 7.1)

Het zesde deel draait nu in de bioscoop en wordt gebombardeerd tot de beste Mission: Impossible ooit. Is dat terecht? Dat kun je nu gaan vergelijken, want het origineel is vanaf deze week te vinden op Netflix.

Terminator 2: Judgement Day, film (IMDb: 8.5)

Volgens IMDb is dit dé beste Terminator film ooit gemaakt en een absolute must-see. Gelukkig is dat nu een stuk gemakkelijker geworden, want het tweede deel uit de apocalyptische serie staat op Netflix. Kom er maar in Arnie!

Nog meer nieuw op Netflix

In totaal verschijnen er deze week 54 nieuwe titels op Netflix. Omdat we ze niet allemaal kunnen bespreken, hebben we hieronder nog een aantal trailers voor je op een rij gezet. Voor het gehele overzicht kun je hier terecht.

Forgetting Sarah Marshall, film (IMDb: 7.2)

Leaving Las Vegas, film (IMDb: 7.5)

Doctor Who, serie (IMDb: 8.7)

Evan Almighty, film (IMDb: 5.4)

Tremors, film (IMDb: 7.2)

Fear and Loathing in Las Vegas, film (IMDb: 7.7)

Dragon: The Bruce Lee Story, film (IMDb: 7.0)

Paul, film (IMDb: 7.0)

Netflix Nederland

Reageer op artikel:
Deze 14 series en films staan vanaf deze week op Netflix
Sluiten