Veel bekende vijanden in nieuwe Spider-Man-beelden voor PS4

Op dit moment werkt Insomniac Games, een ontwikkelaar die je kent van de Ratchet & Clank-games, aan Marvel’s Spider-Man. Het is voor het eerst in jaren dat er een nieuwe Spider-Man-game komt, nadat Activision zijn licentie inleverde. Marvel’s Spider-Man is exclusief voor de PlayStation 4 in ontwikkeling en tijdens de Sony-persconferentie aan de vooravond van de E3 toonde men ruim zeven minuten aan nieuw gameplay-materiaal.

Veel bekende vijanden voor Spider-Man

De gameplay neemt je mee naar de Raft, wat een gevangenis lijkt te zijn op het water. Daar worden de meest gevaarlijke criminelen opgesloten. Het gaat echter mis als Electro daar naar toe reist om de boel flink op stelten te zetten. Hij bevrijdt daar iconische vijanden zoals Rhino, Scorpion en Vulture. Ook duikt Mister Negative aan het einde op, die tijdens een eerdere presentatie al werd geïntroduceerd.

De video laat zien dat Marvel’s Spider-Man van alle markten thuis is. Naast diverse baasgevechten met de eerder genoemde schurken, zijn er ook genoeg ‘gewone’ badguys waar je het tegenop kunt nemen.

Het combatsysteem is behoorlijk snel en je hebt verschillende aanvallen in je arsenaal om tegenstanders uit te schakelen. De game lijkt verder een counter-systeem te hebben, waarbij het Spider-sense-signaal boven Spider-Man verschijnt wanneer er gevaar is. Dat doet denken aan de Batman Arkham-games.

Spider-Man

Ook laat de video zien dat er genoeg ruimte is voor platform-elementen. Zo moet er flink gewebslingerd worden en zijn er momenten waarom Spider-Man verschillende brokstukken moet ontwijken terwijl hij via de muur naar boven rent.

Spider-Man

Heel erg lang hoeven we gelukkig niet te wachten op Marvel’s Spider-Man. De game staat namelijk gepland voor 7 september en verschijnt zoals eerder gezegd exclusief voor de PlayStation 4. Als je hem pre-ordert, dan krijg je toegang tot verschillende speciale outfits. Wil je meer lezen over gaming en de verschillende andere games die op de E3 zijn onthuld, dan hebben we hier een handig overzicht.

Reageer op artikel:
Veel bekende vijanden in nieuwe Spider-Man-beelden voor PS4
Sluiten