Star Wars fan? Deze posters moet je hebben!

Zoals iedere Star Wars fan wel zal weten is het aankomende zaterdag weer 4 mei, oftewel Star Wars dag. Uiteraard zal dit speciale moment niet voorbij gaan zonder dat er nieuwe merchandise beschikbaar komt. Wij gaan voor de prachtige nieuwe posters van John Guydo.

Star Wars posters

Artwork rondom Star Wars is natuurlijk alles behalve nieuw. Naast de vele digitale tekeningen worden er ook schilderijen gemaakt, de een nog mooier dan de ander. Ook de posters blijven razend populair. Je hebt ze in allerlei formaten en er zijn zowel officiële als door fans gemaakte uitvoeringen in omloop.

Desondanks blijft het voor fans erg leuk om te zien wat er allemaal uitkomt. Het is daarom ook geweldig nieuws dat tekenaar John Guydo een aantal prachtige nieuwe Star Wars posters gemaakt heeft. Deze zullen ter ere van 4 mei door Bottleneck Gallery worden uitgebracht, in samenwerking met Acme Archives.

Er zullen zowel reguliere uitvoeringen als limited edition varianten beschikbaar komen. Alle posters zullen een afmeting hebben van 18 x 36 inches (ongeveer 45 bij 91 cm). Hieronder zie je alle reguliere exemplaren:

Star Wars posters Star Wars posters

Wat deze exemplaren onderscheidt van andere recente Star Wars posters is de manier waarop welbekende afbeeldingen op een geheel nieuwe manier worden gepresenteerd. Met name het feit dat het zo gedetailleerd is dat het bijna lijkt alsof je naar een foto aan het kijken bent. Zeg nou zelf, daar kunnen die simpele posters van Aliexpress toch niet tegenop?

Star Wars posters Star Wars posters

Deze nieuwe posters zijn later vandaag te koop via bottleneckgallery.com en zullen tot en met zondag 5 mei beschikbaar zijn. Al is de kans natuurlijk groot dat de limited editions dan allang uitverkocht zijn. Je kunt rekenen op een prijs van ongeveer 40 euro per stuk.

Star Wars posters

Ben jij een echte Star Wars liefhebber? Lees dan ook het artikel met de favoriete Star Wars film van bedenker George Lucas en bekijk hier de eerste beelden van de aankomende serie The Mandalorian.

Reageer op artikel:
Star Wars fan? Deze posters moet je hebben!
Sluiten