Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 19 dec 2019

Spectaculaire laatste trailer voor oorlogsfilm 1917

Gezien 2019 alweer bijna afgelopen is wordt er al massaal uitgekeken naar de films die in 2020 gaan verschijnen. Een van de titels waar wij het meest benieuwd naar zijn is de Eerste Wereldoorlog film 1917, gemaakt door Skyfall regisseur Sam Mendes. Dit omdat het project zowel visueel als qua verhaal veel goeds belooft.

Universal Pictures heeft nu de definitieve trailer voor 1917 online gezet en het ziet er wederom enorm spectaculair uit. Vandaar dat we hieronder voor jullie gedeeld hebben.

Nieuwe 1917 trailer belooft veel spanning en spektakel

1917 draait om twee jonge Britse soldaten in de Eerst Wereldoorlog die de opdracht krijgen om zo snel mogelijk een belangrijk bericht af te leveren, waarmee het leven van honderden soldaten gered zou kunnen worden. Ze moeten hiervoor wel eerst door vijandig gebied heen weten te komen.

De cast van de film bevat meerdere interessante namen. Zo zijn er rollen voor onder andere Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Colin Firth (Kingsman: The Secret Service), George MacKay en Andrew Scott. Ook zijn er twee Game of Thrones acteurs in de film te zien, namelijk Richard Madden en Dean-Charles Chapman.

Naast Skyfall ken je de eerdergenoemde regisseur Sam Mendes misschien van een andere James Bond film, namelijk Spectre. Ook was hij verantwoordelijk voor de comicverfilming Road to Perdition. Met deze titels op zijn naam is de kans groot dat ook 1917 een goede film gaat worden.

Ondanks dat blijkt dat de film dit jaar nog in première zal gaan zullen we in Nederland tot 2020 moeten wachten voordat we van 1917 kunnen genieten. Hier staat de releasedatum namelijk op 9 januari, wat ook niet meer zo lang duurt.

Midway

Een andere oorlogsfilm die onlangs in de publiciteit kwam is Midway, afkomstig van regisseur Roland Emmerich. In tegenstelling tot 1917 speelt deze film zich af ten tijde van de Tweede Wereldoorlog en kwam hij in november al uit.

Meer film en serie nieuwtjes kun je hier vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Spectaculaire laatste trailer voor oorlogsfilm 1917
Sluiten