Disney deelt avontuurlijke nieuwe trailer voor Artemis Fowl

Naast live-action remakes blijkt Disney ook nog met andere projecten te komen. Zo verschijnt er dit jaar een film genaamd Artemis Fowl, dat gebaseerd is op de gelijknamige boekenreeks. Onlangs verscheen de eerste volledige trailer voor dit project.

Veel avontuur in trailer boekverfilming Artemis Fowl

Gezien er inmiddels al 8 boeken van Artemis Fowl zijn, denken wij dat Disney hiermee goed bronmateriaal voor een succesvolle filmreeks in handen heeft. Ook de eerdergenoemde trailer oogt wat ons betreft zeker niet onaardig:

Disney blijkt de aankomende Artemis Fowl film als volgt te beschrijven:

”Disney’s Artemis Fowl is een fantastisch en betoverend avontuur rondom een 12-jarige genie genaamd Artemis Fowl. Het gaat hier om een telg uit een familie vol criminele meesterbreinen welke opzoek is naar zijn op mysterieuze wijze verdwenen vader. Met de hulp van zijn loyale bodyguard is Artemis vastberaden om hem te vinden. Bij deze reddingsactie ontdekt hij een oude, ondergrondse beschaving dat de feeënwereld blijkt te zijn. Ervan uitgaande dat zijn vader’s verdwijning op een of andere manier gelinkt is aan deze geheimzinnige gemeenschap bedenkt hij een gewaagd plan dat hem in strijd brengt met de feeën.”

Het titelpersonage van deze Disney film zal gespeeld worden door de relatief onbekende acteur Ferdia Shaw en Lara McDonnell kruipt in de huid van een van de feeën. Daarnaast zijn er rollen voor Nonso Anozie, (Butler de bodyguard), Tamara Smart, Miranda Raison, Hong Chau en Michael Abubakar. Artemis Fowl staat gepland om op 27 mei naar de Nederlandse bioscopen te komen.

Meer Disney

Naast Artemis Fowl heeft Disney dit jaar nog meer films gepland staan. Een daarvan is Mulan, dat wel een live-action remake is. Deze film staat gepland om op 26 maart uit te komen, al zou het zomaar kunnen dat ook bij deze film het Coronavirus in de weg gaat zitten. Hier is alvast een trailer te bekijken.

Reageer op artikel:
Disney deelt avontuurlijke nieuwe trailer voor Artemis Fowl
Sluiten