Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 30 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

JOKER film met Joaquin Phoenix: trailer maakt veel indruk

Hoe populair Batman ook mag zijn, er zijn genoeg mensen die zijn tegenstander The Joker nog veel interessanter vinden. Vandaar dat het goed nieuws is dat er een film aankomt die het oorsprongsverhaal van dit personage vertelt. Gezien we hiervoor echter nog wel tot oktober moeten wachten heeft Warner Bros. een nieuwe trailer uitgebracht.

Nieuwste trailer voor Joker film maakt veel indruk

Toen werd aangekondigd dat er een film zou komen die het oorsprongsverhaal van de bekende Batman-schurk The Joker zou vertellen was vrijwel iedereen nieuwsgierig.

Al verdween dit enthousiasme bij veel mensen een beetje toen de eerste foto’s van het personage verschenen. Dit omdat hij er vergeleken met de Joker van Heath Ledger een beetje kinderlijk uitzag. De eerste trailer voor het project wist echter veel mensen van gedachten te veranderen.

Mocht jij echter nog niet overtuigd zijn dan is de kans groot dat de onlangs verschenen laatste trailer voor de film je alsnog van gedachten kan veranderen. Uiteraard hebben we hem even voor jullie gedeeld:

In Joker zien we een door Joaquin Phoenix gespeelde Arthur Fleck, een stand-up comedian wiens carrière maar niet van de grond komt. De hieruit voortkomende frustraties lopen na een tijdje zo hoog op dat hij langzaam maar zeker in een enorme psychopaat verandert.

Naast een overtuigende Phoenix gaan we ook de legendarische acteur Robert De Niro in de film terugzien. Hij speelt een televisiepresentator die het Arthur flink moeilijk maakt. Al met al belooft Joker een behoorlijk intense film te gaan worden.

Martin Scorsese

In eerste instantie zou regisseur Martin Scorsese de film mee produceren, maar hij heeft het project helaas weer verlaten. Wel is het scenario nog steeds gebaseerd op door hem gemaakte films zoals bijvoorbeeld Taxi Driver en The King of Comedy.

Joker zal in première gaan op het Venice Film Festival te Italië en in Nederland vanaf begin oktober te zien zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
JOKER film met Joaquin Phoenix: trailer maakt veel indruk
Sluiten