Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 1 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Kingsman prequel: nieuwe trailer boordevol duels én topacteurs

Als het gaat om films geheime agenten dan is de kans klein dat James Bond ooit overtroffen gaat worden. Toch is de Kingsman franchise qua Entertainmentgehalte eigenlijk net zo leuk, zo niet beter. Het is daarom ook goed nieuws dat er een nieuwe trailer is verschenen voor The King’s Man, het aankomende derde deel in de reeks.

Nieuwe trailer Kingsman prequel The King’s Man

Het in 2014 verschenen Kingsman: The Secret Service bleek een verrassend leuke actiekomedie welke een leuke twist aan het geheime agent genre gaf. Gezien het grote aantal mensen dat de film in de bioscoop is gaan zien kwam er enkele jaren later een vervolg. Ondanks dat deze lang niet zo succesvol was als het origineel werd er nog een film aangekondigd.

Deze derde film krijgt de titel The King’s Man en zal als voorloper op de eerste twee Kingsman delen gaan dienen. We zien hierin namelijk hoe de geheime dienst is ontstaan. Daarnaast zien we het ze opnemen tegen een andere machtige organisatie. Hieronder zie je een spectaculaire nieuwe trailer:

Gezien het hier om een prequel gaat bevat de film geen enkele terugkerende acteur. Gelukkig zijn de namen die aan The King’s Man meedoen ook niet de minste. Zo zullen we onder andere Ralph Fiennes (Schindler’s List, Harry Potter), Daniel Brühl (Inglourious Basterds) en Charles Dance (Game of Thrones) in de film terugzien.

Actiefilms op Netflix

We zullen helaas wel tot februari 2020 moeten wachten voordat we The King’s Man kunnen zien. Gelukkig zijn er ook een hoop actiefilms die je per direct kunt bekijken. Zo vind je hier een lijstje met de 5 beste actiefilms die de dienst te bieden heeft.

De eerste twee Kingsman films staan helaas niet op Netflix, maar je kunt ze wel huren bij Pathé Thuis. Een uitgebreide review van deze Video-on-demand service is hier te lezen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Kingsman prequel: nieuwe trailer boordevol duels én topacteurs
Sluiten