Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Tech 17 aug 2018

Nieuwe trailer van Netflix serie ‘Iron Fist’ toont de bad guy van seizoen 2

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en The Punisher zijn stuk voor stuk zeer geslaagde Marvel serie op Netflix. Helaas geldt dat niet voor Iron Fist. Het eerste seizoen van de serie met Finn Jones in de hoofdrol viel nogal tegen. Toch gaat er gewoon een tweede seizoen komen en die lijkt een stuk beter te gaan worden. De eerste trailer zag er al goed uit en ook de nieuwe beelden ogen veelbelovend.

Op 7 september verschijnt het gehele tweede seizoen van Iron Fist op Netflix en uit de nieuwe trailer wordt duidelijk wie de bad guy gaat zijn. Davos, die je kent uit het eerste seizoen, is terug en ditmaal heeft hij opnieuw snode plannen. Vandaar dat hij nu door het leven gaat als Steel Serpent. Een waardige opponent voor Iron Fist, want ook deze man heeft de beschikking over een gloeiende vuist. Al is die van hem niet geel, maar rood.

Iron Fist seizoen 2 op Netflix

We kunnen ons dus gaan opmaken voor de nodige kung-fu knokpartijen. Helemaal niets mis mee natuurlijk! De trailer geeft een eerste blik op wat ons te wachten staat in het nieuwe seizoen en dat valt zeker niet tegen. Ondanks dat Iron Fist door het matige eerste seizoen de schijn tegen heeft, lijkt het erop dat het vervolg wel een succes kan gaan worden. We gaan het zien op 7 september, want dan verschijnt het tweede seizoen van Iron Fist op Netflix.

Complex

Reageer op artikel:
Nieuwe trailer van Netflix serie ‘Iron Fist’ toont de bad guy van seizoen 2
Sluiten