Nieuwe trailer voor laatste seizoen Star Wars: The Clone Wars

Dave Filoni’s The Clone Wars is een van de populairste toevoegingen aan het Star Wars-universum en het lijkt erop dat fans na al die jaren binnenkort toch gaan krijgen waar ze recht op hadden. De serie krijgt op 21 februari namelijk een nieuw seizoen, dat het verhaal moet gaan afsluiten.

De recent uitgebrachte trailer bevat zoals verwacht een groot deel van de populaire personages, waaronder Anakin Skywalker, Darth Maul, Yoda en natuurlijk ook Ahsoka Tano. Tano is het best bekend als de padawan van Anakin die staat voor gelijkheid tijdens een turbulente tijd. In een van de laatste shots van de trailer zien we een mogelijke een confrontatie tussen haar en Darth Maul.

Star Wars: The Clone Wars seizoen 7 trailer

The Clone Wars speelt zich af tussen Star Wars: Episode II – Attack of the Clones en Revenge of the Sith. Het verhaal is gebaseerd op de intergalactische oorlog (de Clone Wars) waar Obi-Wan Kenobi in Star Wars: A New Hope naar verwees. De serie liep oorspronkelijk van 2008 tot 2014, maar werd gecanceld voordat Filoni en zijn schrijversteam de kans krijgen om het verhaal fatsoenlijk af te ronden.

The Clone Wars heeft dankzij Disney+ echter een tweede leven gekregen, waardoor er nu een nieuw seizoen gemaakt kan worden. Ook hebben abonnees van deze streamingdienst de mogelijkheid om de oude afleveringen terug te kijken. De recente seizoensfinale van The Mandalorian, een andere Star Wars serie, impliceerde dat er een connectie is met The Clone Wars. Hoe dat precies zit wordt waarschijnlijk duidelijk in de afsluitende The Clone Wars afleveringen.

The Clone Wars x The Mandalorian

Het lijkt erop dat het nieuwe The Clone Wars seizoen het kijkcijferkanon van de eerste helft van 2020 moet gaan worden. Of het net zo populair gaat worden als het eerdergenoemde The Mandalorian is echter nog maar de vraag. De eerdere seizoen van The Clone Wars zijn overigens nog steeds via Disney+ te bekijken.

TheVerge

Reageer op artikel:
Nieuwe trailer voor laatste seizoen Star Wars: The Clone Wars
Sluiten