Spectaculaire gevechten in nieuwe trailer The Mandalorian

Er is een nieuwe trailer verschenen voor The Mandalorian, een langverwachte Star Wars serie die speciaal voor Disney+ gemaakt is.

Deze nieuwe video bevat een aantal veelbelovende shots, waaronder enkele ruimtemonsters die het pad van de hoofdpersoon zullen kruisen. Tevens is duidelijk geworden dat er meerdere ruimteschepen met elkaar in gevecht zullen gaan.

Gloednieuwe trailer voor Star Wars serie The Mandalorian

The Mandalorian vindt plaats tussen Star Wars: Episode VI: Return of the Jedi en The Force Awakens en focust op een nieuw personage dat gespeeld wordt door Pedro Pascal (Game of Thrones). Het betreft hier een mysterieuze jager die zich in de uithoeken van het universum begeeft.

Volgens uitvoerend producent Jon Favreau is het doel om een wat meer vreemde en duistere kant van Star Wars te laten zien. Zo had de eerste trailer een beetje een vibe die deed denken aan Mad Max, met helmen op spiesen en onheilspellende shots van mensen in de woestijn. Al volgde vervolgens wel de bekende Star Wars elementen, zoals ruimteschepen en vechtende droids.

The Mandalorian is een van de meest ambitieuze projecten die Disney+ tot nu toe heeft gehad en kostte volgens Disney CEO Bob Iger zo’n 100 miljoen dollar om te maken. Wat betekent dat er per aflevering ongeveer 12,5 miljoen te besteden was, wat gelijkstaat aan enkele van de afsluitende Game of Thrones afleveringen.

De eerste aflevering van de serie zal op 12 november via Disney+ te zien zijn, gelijk met de officiële lancering van de dienst. De overige 5 afleveringen zullen vervolgens op wekelijkse basis verschijnen.

Star Wars trilogie gecanceld?

Naast The Mandalorian stond er nog een ander groots project gepland, namelijk een geheel nieuwe Star Wars trilogie, gemaakt door de showrunners van Game of Thrones. Al hebben deze twee heren onlangs besloten om zich enkel nog te focussen op hun projecten voor Netflix.

Reageer op artikel:
Spectaculaire gevechten in nieuwe trailer The Mandalorian
Sluiten