Van Disney+ tot bioscoop deze trailers moet je checken in week 50

Het jaar 2019 zit er alweer bijna op. Wat ons betreft reden genoeg om alvast een te kijken naar wat volgend jaar ons allemaal gaat brengen op filmgebied. We hebben daarom een overzichtje gemaakt van de meest interessante trailers die de afgelopen tijd verschenen zijn. Het gaat hier om zowel bioscoopfilms als titels die via Disney+ uitkomen.

De 7 bioscoop (en Disney+) films beloven veel goeds!

Alle trailers in dit artikel zijn voor bioscoopfilms, met uitzondering van Togo, die speciaal voor Disney+ gemaakt is.

Black Widow

We beginnen met het vorige week verschenen Black Widow. Als jij een echte Marvel fan bent dan heb je deze waarschijnlijk al wel gecheckt, maar gezien hij zoveel details bevat kan het geen kwaad om hem nog eens te bekijken.

Black Widow zal in april 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. We vermoeden dat hij uiteindelijk ook nog op Disney+ zal verschijnen.

No Time to Die

Naast liefhebbers van Marvel en Disney films komen in 2020 ook de fans van James Bond weer eens aan hun trekken. Ondanks dat ze nog tot april moeten wachten is er al wel een trailer verschenen:

No Time to Die zal ergens in april volgend jaar naar de bioscoop komen.

Mulan (live-action Disney remake)

Er was al eerder een teaser verschenen, maar nu staat ook de volledige trailer van de aankomende Mulan film online. Het gaat hier om een live-action versie die op meerdere vlakken sterk gaat verschillen van de originele Disney film. Daar zijn overigens niet alle fans even blij mee.

Mulan zal in Nederland op 26 maart uitkomen.

Just Mercy

Naast Disney titels doen ook goed geproduceerde dramafilms rondom waargebeurde verhalen het bijna altijd goed. Vandaar dat Just Mercy, dat gebaseerd is op een moordzaak waarbij de verkeerde persoon verdacht wordt, veel goeds beloofd. Er zullen hoofdrollen zijn voor Michael B. Jordan en Jamie Foxx.

Just Mercy zal vanaf 16 januari in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.

The Assistant

Het door Kitty Green geschreven en geregisseerde The Assistant oogt als een spannende en ietwat verontrustende film rondom machtsmisbruik op de werkvloer.

The Assistant gaat begin 2020 uitkomen. Of de film ook in de Nederlandse bioscopen zal verschijnen is bij ons nog niet bekend. Daarbij is de kans groot dat deze titel later nog naar een streamingdienst komt. Mocht dat het geval zijn, dan wordt het waarschijnlijk Netflix, want we vinden het geen titel voor Disney+.

Togo (Disney+ original)

Films met honden erin lijken het altijd goed te doen. Een voorbeeld hiervan is Togo, een voor Disney+ gemaakte film met hoofdrol voor Willem Dafoe.

Togo zal vanaf 20 december op Disney+ te zien zijn.

The Call of The Wild

Naast Togo staat er nog een andere film aan te komen waarin een hond centraal staat, namelijk The Call of The Wild. Hierin zien we niemand minder dan Harrison Ford optrekken met een CGI hond. Het blijkt hier te gaan om een avonturenfilm die gebaseerd is op het gelijknamige boek. In tegenstelling tot je misschien verwacht had gaat het hier niet om een Disney productie.

The Call Of The Wild zal vanaf 19 februari in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.

Reageer op artikel:
Van Disney+ tot bioscoop deze trailers moet je checken in week 50
Sluiten