Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 9 apr 2018

Zes nieuwe trailers die je niet mag missen: Fahrenheit 451, Upgrade en meer!

Elke week komt er weer een barrage aan verse trailers uit. Voor films, series en documentaires. Alleen Netflix pompt ze er al op een rap tempo uit. We selecteren zes trailers die je niet mag missen, waaronder Fahrenheit 451 en natuurlijk de nieuwe Solo: A Star Wars Story trailer!

Fahrenheit 451

Fahrenheit 451 is een van de meest iconische science-fiction boeken. Eindelijk worden fans getrakteerd op een moderne adaptatie, afkomstig van HBO. Michael B. Jordan en Michael Shannon spelen de hoofdrol in dit dystopische drama. De volledige trailer benadrukt de grimmige en serieuze sfeer. Zoals het hoort. Fahrenheit 451 is namelijk allesbehalve gezellig. De boodschap van het verhaal is echter relevanter dan ooit. De film gaat op 19 mei in premiére.

Upgrade

We blijen even in de science-fiction hangen. Upgrade is een geheel originele film van horror studio Blumhouse. Het lijkt een lekkere B-film te gaan worden, perfect popcornmateriaal. Een pittig potje revenge-thriller met een vleugje science-fiction. De film gaat namelijk over een man wiens lichaam overgenomen wordt door kunstmatige intelligentie. Compleet over-de-top, maar van de regisseur achter Saw verwacht je ook niet anders. In juni kun je beginnen met genieten.

Do You Trust This Computer

Over kunstmatige intelligentie gesproken. Deze documentaire verkent wat kunstmatige intelligentie de mensheid aan kan gaan doen. De trailer wekt nou niet bepaald een diepgaande indruk, maar dit onderwerp verdient alle aandacht. Elon Musk is in ieder geval fan, voor zover dat wat zegt. Helaas is het nog niet bekend wanneer de documentaire uitkomt, al stond Do You Trust This Computer afgelopen weekend tijdelijk gratis online.

The Man Who Killed Don Quixote

Terry Gilliam werkt al twee decennia aan zijn adaptatie van Don Quixote. De productie werd geteisterd door problemen. Daardoor schoof alles continu verder op, maar later dit jaar gaat het toch echt gebeuren. Tot we een definitieve releasedatum krijgen houden we een slag om de arm, maar de magie komt steeds dichterbij. Tot dan worden we zoetgehouden met de eerste officiële beelden!

Terwijl jij druk aan het sparen bent voor een nieuw kledingstuk, is er ook een generatie aan kinderen die opgroeien met oneindige rijkdom. De nieuwste serie van Amazon gaat daarover. De meest opvallende/schrijnende gevallen worden in de schijnwerpers gezet. Van de meest dure sneakers tot garages vol auto’s: op 20 juli kun je schaamteloos meekijken.

Solo: A Star Wars Story

Eind volgende mei is het dan eindelijk zo ver. Dan komt Solo: A Star Wars Story uit, de controversiële standalone film over een jonge Han Solo. De onvermijdelijke recasting en problemen achter de schermen beloven niet veel goeds, maar deze eerste volledige trailer maakt indruk. Heeft Disney dan toch het tij nog gekeerd?

In de tussentijd nog kijkmateriaal nodig? Check dan ons Netflix-dossier, waarin we je precies vertellen welke films je op Netflix kunt checken. Op de hoogte blijven van de nieuwste trailers? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Zes nieuwe trailers die je niet mag missen: Fahrenheit 451, Upgrade en meer!
Sluiten