Rutger Houweling
Rutger Houweling Culture 16 sep 2015

Nieuwe trailers: spectaculaire CGI in de nieuwe ‘The Jungle Book’, Attack on Titan en Tarantino’s The Hateful Eight

Met onthullingen van de eerste beelden van Jon Favreau’s ‘The Jungle Book’, de eerste trailer van Tarantino’s ‘The Hateful Eight’ en reusachtige menseneters in nieuwe trailer ‘Attack on Titan’ hebben weer een aantal beauty’s op het programma staan. En dan hebben we het nog niet eens over nieuwe beelden van Star Wars: The Force Awakens gehad! Kortom: check snel een aantal film-hoogtepunten van de afgelopen maand.

1: Beeldschone eerste teaser van Jon Favreau’s ‘The Jungle Book’

Yes, er komt een nieuwe Jungle Book. En dan niet als tekenfilm. Iron Man-regisseur Jon Favreau zorgt voor deels CGI en een deels live-action spektakel. In The Jungle Book is alleen acteur Neel Sethi écht in de film te zien is. De rest van de cast zijn allemaal met de computer tot leven gebracht. Stemmen worden onder andere verzorgd door Scarlett Johansson, Bill Murray en Idris Elba. Check hieronder de eerste beelden van dit beeldschone stukje filmmagie. Hier lees je meer over de film.

2: Reusachtige menseneters in nieuwe trailer ‘Attack on Titan’

Mocht je vandaag je dagelijkse dosis ‘holy-shit-wat-gebeurt-hier?’ nog niet gehad hebben, check dan zeker de nieuwste trailer van Attack on Titan. Een waarschuwing vooraf: de beelden zijn zo bizar en smerig als je mag verwachten van een film over gigantische, mens-etende reuzen. Want dat is precies waar Attack on Titan over gaat.

3: Nieuwe beelden in twee teasers ‘Star Wars: The Force Awakens’

Na een tweetal hele toffe trailers duikt er zo af en toe een nieuwe clip of tv-spot van Star Wars: The Force Awakens op. Vandaag is zo’n dag! Op de officiële Instagram-pagina van Star Wars is een korte teaser trailer geplaatst waarin vrijwel alleen maar nieuwe beelden van J.J. Abrams‘ nieuwste film te zien zijn. De grootste onthulling: John Boyega’s Finn heeft een blauw lightsaber en lijkt die te gaan gebruiken in een veelbelovend en ongetwijfeld episch gevecht met Adam Driver’s Kylo Ren

4: Eerste teaser trailer ‘The Hateful Eight’: Tarantino is terug!

De allereerste teaser trailer van Quentin Tarantino’s langverwachte western The Hateful Eight is afgelopen maand verschenen en zoals je van een film van de maker van Pulp Fiction en Django Unchained mag verwachten, zitten de eerste bewegende beelden van The Hateful Eight vol interessante personages. Want met Tarantino-veteranen als Samuel L. Jackson, Michael Madsen, Walton Goggins, Tim Roth, Bruce Dern en Zoe Bell in de hoofdrollen, kan de bloedrode western bijna niet tegenvallen.

5: Disney World en Disneyland krijgen grote Star Wars-attracties

Het Star Wars-universum breidt zich niet alleen in de bioscoopzalen flink uit, maar ook daarbuiten. Disney-baas Bob Iger heeft afgelopen maand twee gloednieuwe Disney-attracties onthuld tijdens de D23 Expo in Anaheim. Het ‘epische nieuws’ was het slotstuk van Disney’s grote presentatie. Disney’s Hollywood Studios bij Walt Disney World in Florida en Disneyland in Anaheim krijgen er twee pretparken bij, gebaseerd op de werelden uit de Star Wars-films. Benieuwd hoe ze eruit gaan zien? Check hier de eerste tekeningen.

Bonus

Heb je de keiharde humor van Deadpool nog niet gezien? Check dan hier de te gekke trailer van deze grappige superheld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe trailers: spectaculaire CGI in de nieuwe ‘The Jungle Book’, Attack on Titan en Tarantino’s The Hateful Eight
Sluiten