Jelle van Es
Jelle van Es Games 25 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe update geeft je extra uitdaging in Kingdom Hearts III

2019 werd uitstekend afgetrapt met de release van Kingdom Hearts III. Nadat we vele jaren hebben uitgekeken naar het vervolg op Kingdom Hearts 2, wist het derde deel uiteindelijk zijn hoge verwachtingen waar te maken. Andermaal beleef je avonturen met verschillende personages uit het Disney-universum. Mocht je de game hebben uitgespeeld en ben je op zoek naar meer uitdaging? Dan is het goed om te weten dat de game nu een update heeft gekregen, die de speler een pittigere uitdaging geeft.

Kingdom Hearts III met meer meer uitdaging

Wanneer je nu een nieuw avontuur begint in Kingdom Hearts III heb je de keuze om de zogenaamde Critical Mode te selecteren. Dit is bedoeld voor hen die een echte uitdaging willen. In deze modus kun je maar de helft van het maximale HP en MP bemachtigen, zul je veel minder vaak de situation commands kunnen vrijspelen en magie gebruiken. Wel is het zo dat Sora in deze modus exclusieve vaardigheden kan aanspreken, om alsnog gevechten te overwinnen. Dit alles moet er voor zorgen dat je als speler het gevoel krijgt dat je een ietwat andere game ervaart.

Kingdom Hearts III

Mocht je de game uitgespeeld hebben, dan kun je nu bij het aangaan van een nieuwe game de Keyblades die je eerder hebt vrijgespeeld meenemen. Deze Keyblades zijn dan wel qua kracht naar beneden geschroefd, maar het betekent wel dat je een Keyblade die je normaal gesproken pas later in het verhaal vrijspeelt, nu vanaf het allereerste moment kunt gebruiken. Dat levert weer andere mogelijkheden op en maakt het daadwerkelijk interessant om de game voor een tweede keer te spelen.

Zoals gezegd is Kingdom Hearts III sinds begin 2019 beschikbaar. Je kunt de game halen op zowel de PlayStation 4 als de Xbox One. Op de PS4 is de game inmiddels in prijs verlaagd naar 35 euro. De review van de game kun je overigens hier lezen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nieuwe update geeft je extra uitdaging in Kingdom Hearts III
Sluiten