Nieuwe verslaving: zo speel je een potje basketbal in Facebook Messenger

Het spijt ons als wij hiermee jouw productiviteitsniveau naar een diep dal brengen, maar geloof ons, dit is het waard. Je kunt namelijk een potje basketbal in Facebook Messenger op je phone spelen! Facebook wil van Messenger een diverser product maken dan alleen een doorgeefluik van berichten. Het integreert daarom steeds meer diensten zoals Spotify en sinds de laatste update zit er ook een geheime game in verstopt. We noemen het maar een Facebook Messenger easter egg, waaruit wij kunnen opmaken dat het bedrijf steeds meer de humor van Google kopieert.

Speel Basketbal in Facebook Messenger

Hoe je de geheime game activeert is simpel. Zorg ervoor dat je over de laatste update van Messenger beschikt. Kopieer vervolgens de emoji ? uit je emoji database. Yes, de basketbal staat er echt tussen. Begin vervolgens een gesprek met je favoriete sportmaatje en stuur hem of haar de basketbal. Wanneer je daarna in het gesprek op de basketbal klikt start het spel.

Vanaf score 10 wordt het pas écht moeilijk

Het doel is uiteraard om een zo’n hoog mogelijke score neer te zetten. Maar om het spel net ietwat lastiger te maken heeft Facebook ervoor gezorgd dat de basket vanaf tien punten verschuift. Ja, dit maakt de game écht moeilijker. En na twintig punten gaat de basket weer sneller bewegen. Na dertig punten? Vertel het ons, want die score hebben wij nog niet bereikt.

Oh ja, The Next Web tipte ons nog met een mooie Messenger tweak. Zijn games niet écht jouw ding? Type dan @Dailycute naar iemand waarop je een oogje hebt. En bedank ons later maar, dit is het namelijk waard.

Reageer op artikel:
Nieuwe verslaving: zo speel je een potje basketbal in Facebook Messenger
Sluiten