Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 26 nov 2019

Titel van nieuwe Walking Dead serie bekend (+ nieuwe teaser)

Ondanks dat veel mensen The Walking Dead intussen al wel een beetje gezien hebben blijft de franchise ongestoord doorgaan. Niet alleen verschijnen er nog nieuwe afleveringen voor de serie, er is ook een nieuwe spin-off in de maak. Niet alleen verschijnen er nog steeds nieuwe afleveringen van het originele verhaal, maar verschijnt er ook een tweede spin-off. Naast de serie Fear The Walking Dead kunnen we ons nu opmaken voor nog een spin-off. En we weten nu eindelijk hoe de spin-off gaat heten.

Showrunner Scott M. Gimple heeft namelijk via Twitter bekend gemaakt dat het aankomende Walking Dead project ‘World Beyond’ gaat heten. Tevens is er een nieuwe teaser verschenen waarin deze titel genoemd wordt.

Nieuwe Walking Dead serie gaat ‘World Beyond’ heten

fWaar er tijdens de New York Comic con al een eerste trailer verscheen voor de nieuwe Walking Dead serie, is nu een nieuwe teaser online gezet. Je kunt deze hieronder bekijken:

Het uitgangspunt is van Walking Dead: World Beyond wat ons betreft best interessant. De serie legt de focus namelijk op de generatie die na de zombie-uitbraak zijn opgegroeid, wat betekent dat ze nooit een andere wereld hebben gekend.

De cast bevat namen als Aliyah Royale, Nico Tortorella, Alexa Mansour, Annet Mahendru, Hal Cumpston, Scott Adsit, Ted Sutherland en Nicolas Cantu.

Amazon Prime

The Walking Dead: World Beyond zal volgens de planning begin 2020 op de Amerikaanse zender The AMC uitgezonden worden. Nederlanders zullen de serie via Amazon Prime Video kunnen volgen. Een uitgebreide review van deze dienst is hier te vinden.

Naast een nieuwe serie is er ook een film rondom The Walking Dead in de maak. Hierover zijn nog weinig details bekend, maar we weten wel dat Andrew Lincoln, jarenlang vertolker van de hoofdpersoon in de originele serie, hierin weer te zien zal zijn. Daarnaast ligt de regie bij Greg Nicotero, die eerder betrokken was bij de special effects in de klassieke zombiefilm Day of the Dead.

Meer van dit soort film en serie nieuwtjes zijn te vinden in ons dagelijks bijgewerkte overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Titel van nieuwe Walking Dead serie bekend (+ nieuwe teaser)
Sluiten