Daniel Koster
Daniel Koster Tech 20 sep 2016
Leestijd: 4 minuten

Vandaag: mensen negeren onmogelijk door nieuwe WhatsApp functie, 1 terabyte SD-kaart en meer

WhatsApp moet met al die innovaties van iMessage natuurlijk flink tegengas geven. Tenminste, dat zou de reden kunnen zijn voor deze nieuwe WhatsApp functie. Wat vind jij van de nieuwe WhatsApp functie? Check dat en meer in dit nieuwsoverzicht.

GoPro presenteert nieuwe, toffe producten

GoPro is met allerlei heerlijkheden gekomen. Je kunt denken aan de GoPro Karma drone waarmee je vanuit de lucht allerlei toffe beelden kunt schieten. Dat doe je trouwens met behulp van de GoPro Hero 5 Black – en Session. Je leest hier wat we van de Karma vonden en meer informatie over de nieuwe actiecamera’s.

De nieuwe HTC Desire 10 telefoons zijn een feit

HTC had helaas niet de moneys om een groots evenement te organiseren. Daarom werden de nieuwe Desire 10 telefoons via het internet gepresenteerd. Ze zien er strak uit en kennen goede specs voor een midrange toestel.

Event van Google vindt plaats op 4 oktober

Op 4 oktober vindt een Google-evenement plaats. Wat daar wordt gepresenteerd is nog de vraag, maar het lijkt er sterk op dat nieuwe Pixel telefoons een feit zullen worden. De onderstaande foto’s zouden van die telefoons zijn en je vindt hier de specificaties die nu al aan de telefoons worden gelinkt. Trouwens, ze zouden ook een stuk duurder zijn.

Deze SD-kaart kent meer opslag dan de gemiddelde laptop

Een SD-kaart met één terabyte aan opslag. Damn, dat hadden we waarschijnlijk tien jaar geleden niet eens geloofd. Nu is het zo goed als een feit. Het opslagkaartje is namelijk door SanDisk aangekondigd. Ja, de kaart is nog een concept, maar zal werkelijkheid worden.

De iPhone 7 tegenover de Samsung Note 7 gezet

Nu ook een match op Tinder door je muzieksmaak

Een gedeelde muzieksmaak is een goede basis om iets mee op te bouwen. Dat is iets waar Tinder en Spotify het in ieder geval over eens zijn. Tinder gaat je laten connecten met Spotify zodat jij op basis van je muzieksmaak matches kunt krijgen. Vinden wij een goed idee, jij?

Nieuwe GTA Online uitbreiding tovert je om tot motormuis

Oké, we bedoelen niet een letterlijke motormuis, maar eerder een biker. De nieuwe online update zal zich namelijk gaan richten op jou als lid van een muizenmotorbende. Dat vinden we altijd een intrigerend wereldje, dus de update lijkt ons cool!

Vanaf vandaag geen tweets meer van maximaal 140 tekens

Je tweets kunnen nu langer dan 140 tekens zijn. Er zijn namelijk bepaalde zaken die niet meer meetellen in je tweet, zoals afbeeldingen en quotes.

Vervelende mensen via WhatsApp negeren wordt met nieuwe WhatsApp functie onmogelijk

Ken je van die mensen in groepsgesprekken waar je liever even geen aandacht aan besteedt? Daar kom je nu écht niet meer weg. Een nieuwe WhatsApp functie maakt het namelijk mogelijk om mensen te taggen door een @ voor een naam te plaatsen. Dit werkt vanaf nu op Android en iOS en zo kun je met deze nieuwe WhatsApp functie mensen niet gemakkelijk meer negeren.

Nieuwe Google Trips app ziet er awesome uit

Reisfanaten opgelet, de nieuwe app van Google, Google Tips genaamd, ziet er chill uit.

Nikon geeft meer informatie omtrent de KeyMission 360 prijs

We werden al eerder van informatie over de 360-graden-camera van Nikon voorzien. Zo zou-ie in 4K schieten, NFC en Wifi kennen. Nu krijgen we meer over het apparaat te horen. Zo zou-ie twee 20 megepixel camera’s en een verwisselbare batterij hebben. Maar dat is lang niet alles.

Liever zij dan wij: LED-lampen vervangen op het hoogste gebouw ter wereld

Oeps: Model S via Wifi verbinding gehackt

Die Chinezen hebben het ‘m geflikt. Dus pas op, want via Wifi is jouw Model S op afstand te hacken. Dat is natuurlijk een flink probleem en eentje waar Tesla vast en zeker nu meteen achteraan gaat.

De veterloze schoenen van BMW zijn nice

Microsoft presenteert nieuwe Nokia telefoon

Het is lang niet afgelopen met Nokia. Daar kwamen we een tijdje geleden al achter aangezien het merk nieuw leven werd ingeblazen. Nu is een nieuwe telefoon daar. Het apparaat is zeer basic en daarom in India bijvoorbeeld voor minder dan 35 euro te verkrijgen. Wow!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vandaag: mensen negeren onmogelijk door nieuwe WhatsApp functie, 1 terabyte SD-kaart en meer
Sluiten