Nieuwe World of Warcraft-uitbreiding heet Battle for Azeroth

Tijdens de Blizzcon, heeft Blizzard de nieuwe uitbreiding World of Warcraft: Battle for Azeroth aangekondigd. De nieuwe uitbreiding draait om de strijd tussen de Horde en de Alliance en komt met veel nieuwe content.

World of Warcraft-uitbreiding: Battle for Azeroth

Battle for Azeroth zet de bekende personages uit het World of Warcraft-universum centraal in het verhaal. De spanningen tussen de Horde en de Alliance zo zijn opgelopen, dat ze niks liever willen dan elkaar van de aardbodem te verdrijven. De uitbreiding draait onder meer om een tweetal eilanden groepen, waar de Horde enerzijds en de Alliance anderzijds de controle over wilt hebben. Het gaat daarbij om de trollen-eiland Zandalar waar de Horde terecht komt en de Kul Tiras-eiland waar de Alliance zijn nieuwe avonturen begint. Jaina Proudmoore woont daar nu.

Verder gaat de levelcap naar 120, kun je gelijk een nieuw personage boosten naar level 110 (zodat je gelijk kunt beginnen). Ook zijn er de Allied Races, waarmee je nieuwe soorten personages aan kunt maken. Denk aan de Highmountain Tauren, de Voide Elves en de Dark Iron Dwarves. Verder zijn er Warfronts, waar je met twintig man coöperatief moet spelen om land te veroveren. En zo is er nog meer.

Wij hebben de game op de Blizzcon zelf kunnen spelen en komen binnenkort met een uitgebreide preview. Tot die tijd hebben we de cinematische trailer, waarin we een veldslag zien met een hoop bekende World of Warcraft-personages.

World of Warcraft Battle for Azeroth screenshots

Ook hebben we een aantal screenshots van de cinematische trailer. Deze vind je hieronder.

Battle for Azeroth
MMORPG

De uitbreiding World of Warcraft: Battle for Azeroth moet volgend jaar (2018) uitkomen. Naast deze aankondiging heeft Blizzard ook bekend gemaakt te werken aan een project, waarbij het oude World of Warcraft, dat we kennen als Vanilla, terugkomt. Daarbij gaat het om de oude gameplay zoals we dat van rond de release kennen. Details over dit project laten nog op zich wachten.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan zeker onze speciale gamingpagina met het laatste nieuws en artikelen.

Reageer op artikel:
Nieuwe World of Warcraft-uitbreiding heet Battle for Azeroth
Sluiten