Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 5 aug 2015

Nieuwste films: de keiharde humor van Deadpool, Suicide Squad en Zoolander 2

Het is altijd tijd om een fanaat van pop-culture en goede actie te zijn. De aankomende tijd zit het dan ook snor met de coolste superheldenfilms en mustsee blockbusters. Het is hoog tijd om het tofste filmnieuws van de afgelopen maand voor je op een rijtje te zetten. Zet je schrap voor de keiharde humor van Deadpool, Batman v Superman, Spectre, Suicide Squad en Zoolander 2!

1: Eerste trailer ‘Deadpool’ zit bomvol actie en keiharde humor

En jij dacht dat de teaser trailer van Deadpool al tof was? Check dan heel snel de gloednieuwe, allereerste trailer van de superheldenfilm! In de trailer zien we Ryan Reynolds als Wade Wilson, de getergde huurling die ervoor kiest om zich te laten onderwerpen aan een gevaarlijk experiment. Hij transformeert in Deadpool, de grofgebekte, meest hilarische anti-held uit het Marvel-universum.

Of bekijk de Red Band Trailer, die is ietsiepietsie meer NSFW.

2: Trailers ‘Batman v Superman’ en ‘Suicide Squad’ nu in Ultra HD

Inmiddels heb je de Comic-Con-trailers van Batman v Superman: Dawn of Justice en Suicide Squad natuurlijk al tientallen keren gezien, maar vanaf nu kun je ze ook in Ultra HD bekijken. Inderdaad, de trailers van Warner Bros. en DC’s twee grootste films tot nu toe zijn uitgebracht in kristalhelder 1440p en verdienen het om door iedereen met een daarvoor bestemd beeldscherm en een snelle internetverbinding te worden gezien.

3: Daniel Craig is terug in volledige trailer van Bond-film ‘Spectre’

De eerste, extra lange, volledige trailer van Spectre is uit! We zagen het nieuwe avontuur van Daniel Craig als James Bond 007 al in een toffe teaser, een tv-spot en een reeks featurettes en foto’s, maar stiekem waren dat al die tijd natuurlijk zoethoudertjes voor the main event: de trailer. Wat valt erin te zien? Ralph Fiennes’ M die Bond vertelt dat hij ‘geen autoriteit’ heeft en hem op z’n kop geeft voor zijn ‘vakantie’ tijdens de Mexicaanse Day of the Dead-viering in Mexico City. Zoals het James Bond betaamd bestond die vakantie vooral uit vechten op een helikopter en een exploderende hotelkamer. Nice!

4: Ben Stiller is terug in eerste teaser trailer van ‘Zoolander 2’

We zijn inmiddels vijftien jaar verder, maar Ben Stiller is nog altijd ‘so hot right now’ in de eerste teaser trailer van Zoolander 2. In het vervolg op Zoolander speelt Stiller opnieuw de rol van het mislukte model Derek Zoolander. Samen met zijn collega Hanson, in de sequel opnieuw gespeeld door Owen Wilson, probeert Derek nog altijd door te breken als internationaal mode-icoon, maar dit wordt een stuk lastiger als een concurrent besluit de twee voor eens en altijd uit de modewereld te werken. Naast Stiller en Wilson spelen ook Will Ferrell, Olivia Munn, Kristen Wiig, Billy Zane en Penelope Cruz rollen in Zoolander 2.

5: Michael Bay’s terroristenthriller ’13 Hours’ in spannende trailer

Michael Bay hoopt op een succes van American Sniper-achtige proporties met zijn nieuwste film 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi. En de eerste trailer van 13 Hours mag je echt niet missen! De op waarheid gebaseerde oorlogsfilm is de nieuwste productie van de Transformers-regisseur en volgt zes leden van een beveiligingsteam, met aan het hoofd The Office-acteur John Krasinski. De zes nemen het heft in eigen handen als plots hun Amerikaanse hoofdkwartier in Libië wordt aangevallen door terroristen.

Reageer op artikel:
Nieuwste films: de keiharde humor van Deadpool, Suicide Squad en Zoolander 2
Sluiten