Zuhre Orhon
Zuhre Orhon Gadgets 27 sep 2017

De game changer en zelfstrikkende Nike HyperAdapt sneaker gaat weer in de verkoop

De HyperAdapt 1.0 is waarschijnlijk de meest besproken sneaker die Nike ooit op de markt heeft gebracht. Goed nieuws voor de sneakerfans onder ons: hij komt weer te koop!

HyperAdapt

HyperAdapt 1.0 is de ware droom van iedere sneakerliefhebber

Nike noemde de HyperAdapt bij de lancering van de sneaker een paar jaar geleden de eerste stap naar adaptive lacing. Dit is een techniek waarbij de schoenveters zich met een druk op de knop automatisch aanspannen. Een ander uniek kenmerk van deze schoenen is dat de pasvorm zich ook aanpast naarmate je langer loopt. Super chill natuurlijk, want je wilt dat je schoenen langere tijd lekker zitten. Dat deze sneakers naarmate de tijd verstrijkt alleen maar beter gaan zitten is top!

nike

Exclusief verkrijgbaar via de app

Met deze innovatie biedt Nike een blik op de toekomst van schoeisel. De Nike HyperAdapt 1.0 is vanaf 29 september weer exclusief verkrijgbaar via de Nike SNKRS-app op 29 september, ook in Nederland dus. Hoe gruwelijk! De exclusieve sneaker is verder te koop in een paar winkels ter wereld. Zelfs wanneer je hem in de winkel wilt kopen moet je eerst een plekje reserveren in de app. Over onmogelijk gesproken..

De nieuwe sneaker komt uit in twee kleuren: de Black/White-Blue Lagoon en de Black/White-Red Lagoon.Nike heeft geen grote aantallen van de HyperAdapt 1.0 gemaakt want de sneaker moet natuurlijk wel exclusief blijven. Waarschijnlijk zijn ze dan ook sneller uitverkocht dan je ‘Nike’ kunt zeggen.

Strik jij liever je eigen veters en houd je van bier? Dan is deze sneaker misschien meer je ding.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De game changer en zelfstrikkende Nike HyperAdapt sneaker gaat weer in de verkoop
Sluiten