Kiara Angelino
Kiara Angelino Gaming 9 feb 2017

1-2 Switch: 28 crazy minigames voor de Nintendo Switch

Yes, we hebben topnieuws voor de Nintendo- liefhebbers. Eén van de eerste games voor de Nintendo Swtich, de partygame ‘1-2 Switch’, zal maar liefst 28 minigames kennen. Eén Nintendo-game is al genieten, laat staan 28!

De 1-2 Switch: 28 crazy Japanse minigames in één

Wat zijn wij blij met 1-2 Switch. De partygame heeft het allemaal, maar dan ook écht allemaal. Een revolverduel, samoeraiproef, het in slaap brengen van een baby… het houdt niet op! Het spel is voor de Nintendo Switch is bedoeld, dat binnenkort uitkomt. Nintendo heeft een paar weken terug tijdens een evenement laten zien wat deze slimme console allemaal kan.

gewelddadige games

Maar het bedrijf liet nog niet alles zien. Dat blijkt uit 1-2 Switch. De minigames zijn stuk voor stuk geinig te noemen en maken gebruik van de Nintendo Switch controllers, de Joy-Con controllers. Dit doe je op een unieke manier.

Alleen maar plezier met de Joy-Cons

Met 1-2 Switch zul jij minder aan een beeldscherm met een controller in je hand zitten gekluisterd. Je zult de Joy-Con namelijk in je hand houden en tegen elkaar battelen. Hoe? Dat laten de verschillende minigames zien.

Telefoneren zonder telefoon?

Neem het spel ‘Telephone’. Hiermee ga je de strijd aan met een opponent om te kijken wie het snelst een telefoon opneemt. De Switch-controllers fungeren dan als telefoons. Een ideale oefening als jij sneller de telefoon op werk wilt opnemen dan je collega’s, hahaha:

Strike a pose

Geloven je vrienden niet dat je jezelf goed kunt verzorgen? Daag ze dan uit om ‘Shaver’ te spelen. De ultieme game om je verzorg-skills te laten zien.

Daarna op een catwalk je moves laten zien? Strike a pose in ‘Runway’!

Cry baby

De minigame waar we natuurlijk niet op kunnen wachten is ‘Baby’, de nachtmerrie van iedere gamer. De Switch-controller verandert in een virtueel huilende baby en jij moet proberen de baby in slaap te brengen. Een virtuele uitdaging waar je wellicht later nog wat aan hebt.

Wanneer komt-ie nou?

Op 3 maart is de Nintendo Switch mét 1-2 Switch in Nederland verkrijgbaar voor 329 euro. Het is al mogelijk om een pre-order te plaatsen. De party minigame zal ook los op 3 maart verkrijgbaar zijn, net zoals deze games. Wij kunnen niet wachten, dit is toch goud?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
1-2 Switch: 28 crazy minigames voor de Nintendo Switch
Sluiten