Jelle van Es
Jelle van Es Games 3 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Nintendo brengt Super Mario Galaxy, Sunshine en 64 in Super Mario 3D All Stars

Vandaag is het 35 jaar geleden dat we kennis maakten met Super Mario. En dat heeft Nintendo aangegrepen om vanuit het niets een nieuwe Nintendo Direct uit te brengen, waarin er heel wat aankondigingen op het gebied van Mario zijn gemaakt.

De meest interessante aankondiging daarbij is die van Super Mario 3D All Stars. Dat is een mooie knipoog naar een game die destijds op de Super Nintendo uitkwam en geldt als compilatiepakket.

Super Mario 3D All Stars komt er aan

Super Mario 3D All Stars op de Nintendo Switch gaat een speciale uitgave worden van drie klassieke games uit het verleden. Het gaat op Super Mario 64 van de Nintendo 64, Super Mario Sunshine uit de tijd van de GameCube en Super Mario Galaxy, een game die destijds op de Nintendo Wii uitkwam. De nieuwe games worden voorzien van HD-graphics, maar meer dan dat moet je niet verwachten qua vernieuwingen. Daarnaast is het ook opvallend dat het een tijdelijke release gaat zijn. De bundel verschijnt op 18 september en is beschikbaar tot en met 31 maart 2021. Daarna lijkt de game te verdwijnen.

Dat is dus een beetje vreemde release, maar dat neemt niet weg dat het een interessante compilatie is, die bovendien al snel uitkomt. Zeker wanneer je de laatste jaren geen Mario-games hebt gespeeld, dan brengt Super Mario 3D All Stars je veel plezier. Het is alleen wel te hopen dat we in de toekomst ook nog de mogelijkheid krijgen om Galaxy 2 ooit op de Switch te spelen.

Meer Mario

Wil je meer lezen over alles dat met Mario heeft te maken? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nintendo brengt Super Mario Galaxy, Sunshine en 64 in Super Mario 3D All Stars
Sluiten