Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 12 mrt 2018

WANT: Nintendo komt met zeer strakke Super Mario-kleding

Als je aan kleren denkt die hun inspiratie hebben gevonden in games, dan is dat vaak niet al te veel soeps. Zelf heb ik een redelijke collectie aan gameshirts. Vaak is dat niet meer dan een zwart t-shirt met daarop het logo van de game of een stukje artwork geprint. Niet iets om op een zomerse dag mee rond te lopen. Wel ideaal om onder long shirts en truien te dragen. Nintendo heeft nu echter een nieuwe lijn aan Super Mario-kleding aangekondigd, die er niet eens heel erg gek uit ziet.

Nintendo komt met Super Mario-kleding

Voor de lijn is men een samenwerking aangegaan met het Amerikaanse warenhuis Bloomingdales. Zij zullen de kleding als eerste gaan verkopen en zijn daar dit weekend zelfs al mee aan de slag gegaan. Het is nog niet helemaal bekend of de kleding ook zijn weg naar ons kikkerlandje gaat vinden. Anders moet je als gameliefhebber je slag slaan als je een keer het geluk hebt dat je je in New York of een andere grote Amerikaanse stad bevindt.

Super Mario-kleding
Super Mario-kleding
Super Mario-kleding

Voor de collectie zien we elementen uit de diverse Super Mario-games, maar is er ook ruimte voor een shirt met daarop een print van good old Donkey Kong. Er zijn sokken, er zijn zwembroeken, truien, shirts en meer. Het enige probleem aan deze collectie? Het is nogal prijzig.

Super Mario-kleding
Super Mario-kleding

Zo kost het Donkey Kong-shirt je al snel meer dan 160 euro. Een zwembroek? Tik maar even 120 euro bij de kassa af. Nou, een paar sokken dan? Dat kan, voor 25 euro. Zelfs een longsleeve met het spook-personage (Boo voor de intimi) kost al 160 euro. Dan kun je het toch beter houden bij je oude gameshirts.

Super Mario-kleding
Super Mario-kleding
Super Mario-kleding

Want voor twee shirts kun je eigenlijk al een Nintendo Switch kopen. En dan heb je waarschijnlijk ook nog wel geld om wat toffe games er bij aan te schaffen.

Reageer op artikel:
WANT: Nintendo komt met zeer strakke Super Mario-kleding
Sluiten