Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 23 jun 2020

Nintendo Switch voor 329 euro weer te koop

Sinds de uitbraak van het coronavirus is de Nintendo Switch een gewild object. Bijna dagelijks zijn we op zoek naar plekken waar je de spelcomputer voor een normale prijs kunt kopen. En blijkbaar is er een nieuwe lading gekomen.

Want de Nintendo Switch is nu (tijdelijk?) weer te koop voor een prijs van 329 euro. De vraag is natuurlijk wel hoe lang hij voor deze prijs beschikbaar is, dus als je er naar zoekt, is dit het moment om hem daadwerkelijk aan te schaffen.

Scoor nu de Nintendo Switch

Dat is overigens de prijs van de grijze Nintendo Switch. Het gaat daarbij om het zogenaamde 2019-model. Dit model heeft een verbeterde batterij, waardoor hij langer meegaat. Wil je liever de Nintendo Switch met de blauwe en rode Joycon? Dan is ook die op voorraad. Deze is alleen wel een tikkie duurder, maar dan heb je het over een bedrag van 335 euro. Dat is nog altijd een stuk minder dan de bedragen van over de 400 euro. Wil je nog minder betalen? Dan kun je ook nog gaan voor het oude model van de Switch. Deze is nu voor 312 euro te koop. Maar die batterij gaat wel iets minder lang mee.

white nintendo switch beside black usb flash drive
Heb je dit straks thuis? (Afbeelding: Daniel Rykhev)

Mocht je nu altijd al hebben willen weten hoe tof Animal Crossing: New Horizons is en je de Nintendo Switch nog niet in huis hebt, dan hebben we ook nog goed nieuws op dat gebied. De speciale bundel, dus de versie met het andere uiterlijk, is ook te bestellen. Hij is met 399 euro wel een tikkie duurder, maar daarvoor krijg je dan wel een uniek model inclusief de downloadcode van de game. Deze kost los vandaag de dag alsnog iets van vijftig euro, waardoor de waarde van het pakket gezet mag worden op zo’n 379 euro. Die twintig euro extra betaal je dan voor het unieke uiterlijk. Wil je meer lezen over de Nintendo Switch? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Nintendo Switch voor 329 euro weer te koop
Sluiten