Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Gaming 29 dec 2020

Nintendo Switch cadeaukaart gekregen tijdens kerst? Dit kan je er het beste mee doen!

Kerst 2020 zit er op. De kerstboom kan afgetuigd worden, het gourmetstel gaat weer naar zolder en de spijsvertering draait overuren. Voor we naar het volgende feest gaan kunnen we nog rustig even bijkomen en genieten van de cadeautjes die we hebben gekregen. Bijvoorbeeld van je Nintendo Switch cadeaukaart.

De cadeaukaart is een fantastisch presentje voor de feestdagen en zorgt ervoor dat we zelf kunnen bepalen wat we ermee kunnen doen. Maar waar doe je goed precies goed aan? We geven je het antwoord in dit artikel!

Nintendo Switch cadeaukaart: deze games moet je hebben!

De kans is aanwezig dat jij tijdens de feestdagen een cadeaukaart hebt gekregen. Erg handig voor mensen die op voorhand niet weten wat ze precies willen hebben of oog hebben op spullen die misschien wel erg prijzig zijn. Wanneer jij bijvoorbeeld een nieuwe Nintendo Switch game op de kop wilt tikken, dan kan zo’n cadeaukaart je helpen bij de aanschaf ervan. Maar wat nou als je zo’n cadeaukaart hebt gekregen en je geen idee hebt wat je er precies mee moet doen? Dan kom je op een artikel op WANT uit waarin we een aantal toffe aankopen uitlichten die je kunt doen met je cadeaukaart.

Volgens ons zijn de volgende games de moeite waar voor de Nintendo Switch:

#1 The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild wordt door veel mensen gezien als de beste Zelda-game ooit gemaakt. Het is dan ook zeker niet gek dat het spel in 2017 een Game of the Year award in ontvangst nam. In dit avontuur op de Nintendo Switch wordt Link wakker na een pittig lang dutje van een jaar of honderd. Om er vervolgens achter te komen dat Calamity Ganon de wereld heeft overgenomen. Het is je taak om hem te stoppen, maar Breath of the Wild heeft zoveel meer te bieden dan dat. Ga er lekker voor zitten, ontdek de grote open-wereld en vermaak je zelf voor meer dan zestig uur!

The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Zelda (Afbeelding: Nintendo)

#2 Mario Kart Deluxe 8

Mario Kart Deluxe 8 is zonder twijfel de perfecte multiplayer game voor de Nintendo Switch. Mensen op bezoek? Mario Kart! Ruzie uitvechten met je huisgenoot? Mario Kart! Even nergens aan denken? Mario Kart! De game leent zich uit voor verschillende situaties en kan voor heel veel plezier, en hilarische discussies, zorgen. Wat dat betreft is het zeker een goed idee om je cadeaukaart te gebruiken voor deze heerlijke Nintendo Switch game!

mario kart 8 deluxe Nintendo Switch Black Friday
Mario Kart 8 Deluxe (Afbeelding: Nintendo)

#3 Among Us

Among Us is zonder twijfel een van de populairste games van het afgelopen jaar. Het spel wist voornamelijk veel succes te boeken op Android en iOS, maar is inmiddels ook beschikbaar voor de Nintendo Switch. Al kost het je daar wel wat geld om het te spelen. Voor minder dan €5 kan je de indringen opsporen of de boel zelf saboteren in korte potjes van een paar minuten. Een concept dat zich uitstekend leent voor de compacte spelcomputer van Nintendo. Wie dus een cadeaukaart heeft gescoord tijdens kerst kan deze dus uitstekend gebruiken voor Among Us. Waarschijnlijk hou je dan ook nog genoeg geld over om een van de overige games uit deze lijst met korting te scoren!

Among Us
Aan het begin is alles nog vredig (Afbeelding: InnerSloth)

#4 Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing was een gigantische hit op de Nintendo (3)DS en wist het hart van menig gamer te veroveren. Dat New Horizons naar de Nintendo Switch kwam was daarom ook voor veel mensen een redenen om de spelcomputer aan te schaffen. Je bouwt je eigen eiland, vangt vissen, onderhoudt de boel en viert feestdagen zoals we dat ook in de echte wereld doen. Een fantastische game waar jij je cadeaukaart uitstekend voor kan gebruiken.

Animal Crossing: New Horizons
Artwork (Afbeelding: Nintendo)

#5 Horizon Chase Turbo

Horizon Chase Turbo is een geweldige arcade-racer die ontzettend veel plezier weet te bieden. Voor het kleine bedrag van €14,99 krijg je toegang tot talloze tracks, auto’s en kampioenschappen. Verzamel alle muntjes, win races en zorg ervoor dat je de World Cup binnen weet te halen. Een geweldige game die ook erg leuk is om samen met vrienden en familie te spelen. Dikke aanrader!

Je Nintendo Switch cadeaukaart verzilveren

Nu je weet welke games de moeite waard zijn om te kopen met je Nintendo Switch cadeaukaart, is het ook zeker van belang dat je weet hoe je hem moet gebruiken. Wat dat betreft is het eigenlijk vrij simpel. Je kiest een game uit die je wilt kopen in de Nintendo eShop, selecteer naar het aankoopscherm en kiest daar vervolgens voor de optie Nintendo eShop Card. Voer de pincode van de kaart in en voila! Je saldo staat nu op je Nintendo Switch!

Wil je niet direct je saldo uitgeven, maar liever wel de cadeaukaart aan je account koppelen? Ga dan naar de eShop en klik rechts bovenin op het icoontje van je account. Selecteer vervolgens de optie Tegoed toevoegen en druk op Nintendo eShop Card. Vul hier de prepaidcode van je kaart in en voila!

Meer Nintendo Switch

Wil je nu meer weten over de Nintendo Switch of liever de meest recente ontwikkelingen bijhouden? Het kan allemaal, want bij WANT houden we je dagelijks op de hoogte!

Voor meer artikelen check je deze pagina!

Reageer op artikel:
Nintendo Switch cadeaukaart gekregen tijdens kerst? Dit kan je er het beste mee doen!
Sluiten