Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 16 okt 2018

De Nintendo Switch krijgt een speciale Diablo III-bundel

Mocht je nog niet in het bezit zijn van een Nintendo Switch, dan zijn er dit najaar verschillende bundels waarmee je gelijk de fijne spelcomputer in huis kan halen. Zo komt er een bundel uit van Pokémon: Let’s Go Pikachu en eentje die draait om de nieuwe Smash Bros. Vind je het lastig om te wachten, dan kun je ook iets eerder een toffe bundel binnenhalen. Er verschijnt er namelijk eentje die gekoppeld wordt met Diablo III.

De Diablo III Nintendo Switch-bundel

De bundel bestaat uit een Nintendo Switch-systeem en dock met Diablo III-artwork, een downloadcode voor de game Diablo III: Eternal Collection en een speciale Nintendo Switch-etui. De spelcomputer zelf oogt overigens gewoon als een normale Nintendo Switch en ook de Joycons zijn normaal. Enkel op de achterkant van de console zie je wat Diablo III-art. Wat dat betreft is de bundel iets minder uniek dan de andere genoemde bundels, waarbij je Nintendo Switch net iets specialer is.

Diablo III: Eternal Collection bevat de volledige game, samen met de aanvullende content Rise of the Necromancer en Reaper of Souls. Daarnaast ontvangen spelers die de Nintendo Switch-versie spelen in-game-voorwerpen die exclusief zijn voor deze versie. Deze in-game-bonussen zijn verschillende items uit de The Legend of Zelda-serie, inclusief een Ganondorf Transmog-pantser, een Cucco-huisdier dat je volgt en een Golden Triforce-portretlijst.

Diablo III Nintendo Switch

In Diablo III: Eternal Collection kiezen spelers een personage uit zeven klasses, inclusief Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer, Witch Doctor en Wizard, om daarmee duistere avonturen te beleven, demonen te vernietigen en buit te verzamelen.

De bundel komt net als de game op 2 november uit en is onder andere hier te bestellen. De bundel lijkt een standaardprijs van 379 euro te hebben, wat vijftig euro meer is dan een een gewone console, dus wat dat betreft is het niet heel voordelig. Meer over de spelcomputer lees je hier.

Reageer op artikel:
De Nintendo Switch krijgt een speciale Diablo III-bundel
Sluiten