Dit zijn de beste Nintendo Switch games van dit moment

We hebben al eens vaker lijstjes gemaakt van Nintendo Switch games die je moet halen. Het is inmiddels mei en de console is meer dan een jaar uit. In die tijd zijn er een aantal hele toffe games uitgekomen en is het goed om te zien dat de console om de zoveel tijd verwend wordt met nieuwe topgames. Op het moment van schrijven zijn er zeker iets van vijftien games die echt dik de moeite waard zijn. Dit zijn daarbij de games die we op dit moment absoluut aanraden.

Nintendo Switch Games – De beste keuzes in mei 2018: Bayonetta 2

We beginnen dit overzicht met de heerlijke actiegame Bayonetta 2, waar je overigens ook het eerste deel bij krijgt. Dat eerste deel verscheen destijds op de Xbox 360 en PlayStation 3, terwijl Bayonetta 2 op de Wii U uitkwam. Het zijn dus niet de nieuwste games, maar qua actie zijn ze niet te verslaan.

Als de heks Bayonetta neem je het op tegen enkelen, die je met veel geweld moet uitschakelen. Daarbij helpt het om op het juiste moment weg te duiken en zo Witch-time te activeren. Terwijl alles in slow motion loopt, kun jij er flink op los beuken. Het is een game waar je echt heel veel lol mee kunt hebben. Lees hier de review.

Bayonetta 2 (en 1) is hier te scoren

Bayonetta 2

Nintendo Switch Games – De beste keuzes in mei 2018: Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey kwam eind vorig jaar uit en is nog steeds een hele dikke aanrader. In dit nieuwe avontuur neemt Mario het andermaal op tegen Bowser, die op het punt staat om met Princes s Peach te trouwen. Aan jou om daar iets aan te doen. Gelukkig word je daarbij geholpen door Cappy, die als pet op Mario’s hoofd zit.

Met Cappy kun je vijanden verslaan en op plekken komen waar je normaal gesproken niet zou kunnen komen. Het levert een platformavontuur op die kwaliteit combineert met een grote hoeveelheid aan content. Lees hier de review.

Super Mario Odyssey is hier te scoren

Nintendo Switch Games - De beste keuzes in mei 2018

Nintendo Switch Games – De beste keuzes in mei 2018: Donkey Kong Country Tropical Freeze

Donkey Kong Country Tropical Freeze is één van de nieuwere games in dit overzicht. Net als bij Bayonetta 2 is dit een game die in eerste instantie enkel op de Wii U speelbaar was. Mocht je hem daar gemist hebben, dan is dit het moment om hem alsnog te halen. Donkey Kong Country Tropical Freeze is een uitstekende Donkey Kong Country-avontuur, waarbij je met Donkey Kong of Funky Kong aan de slag kan.

Die laatste is speciaal aan de Switch-versie toegevoegd en geeft je iets meer hartjes om het avontuur mee door te komen. Bereid je voor op vrolijke omgevingen, levels met vele geheime en diverse routes en de uitdaging om in elk level de letters KONG te vinden. Lees hier de review.

Donkey Kong Country Tropical Freeze is hier te scoren

Nintendo Switch Games – De beste keuzes in mei 2018: Skyrim

The Elder Scrolls V Skyrim is een game die in 2011 voor het eerst uitkwam. Toch willen we in 2018 nog graag een zeven jaar oude game aanraden. De Nintendo Switch-versie kwam vorig jaar uit en bleek enorm lekker te lopen.

Bovendien is het een heerlijke game om mee onderweg te nemen en in de trein grote avonturen te beleven. Er zit zoveel content in en het heeft alle uitbreidingen, dat de game garant staat voor tientallen uren aan dikke fun. Lees hier de review.

The Elder Scrolls V Skyrim is hier te scoren

Nintendo Switch Games - De beste keuzes in mei 2018

Nintendo Switch Games – De beste keuzes in mei 2018: The Legend of Zelda: Breath of the Wild

De laatste game uit dit rijtje is tegelijkertijd ook de eerste game die op de Nintendo Switch uitkwam. Het is een beetje voor de hand liggend op The Legend of Zelda: Breath of the Wild in een overzicht van beste games te noemen, maar hem negeren zou eigenlijk een schande zijn.

Daarvoor is het avontuur te goed en te groots. De laatste Zelda-game neemt je mee naar een grote open wereld, waar jij de vrijheid hebt om te gaan en te staan waar je wilt en waar enorm veel te beleven is. De ene keer ben je aan het knokken met de verschillende vijanden, terwijl je de keer daarop probeert een enorm hoge berg te beklimmen. Lees hier de review.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is hier te scoren

Nintendo Switch Games - De beste keuzes in mei 2018

Heb je de Nintendo Switch nog niet? Dan kun je hem hier scoren.

Reageer op artikel:
Dit zijn de beste Nintendo Switch games van dit moment
Sluiten