Mark Hofman
Mark Hofman Culture 8 aug 2020

De beste Nintendo Switch hoesjes: bescherm je Switch in stijl!

Het aanschaffen van een Nintendo Switch is een hartstikke goed idee. Het is een fantastisch apparaat, maar het mag zeker wat kosten. We snappen dus als geen ander dat jij je nieuwe handheld zo mooi mogelijk wil houden. En dat kan! Er zijn talloze hoesjes beschikbaar om jouw Switch zo goed mogelijk te beschermen.

Maar welke hoesjes moet je dan precies hebben? Dat vertellen we je in dit artikel! We hebben zes fantastische hoesjes voor je op een rijtje gezet. Met deze hoesjes bescherm jij je Nintendo Switch niet alleen, maar maak je hem ook nog eens bijzonder stijlvol.

Nintendo Switch hoesjes: dit zijn de beste

Zoals gezegd hebben we zes toffe hoesjes voor je uitgekozen. Gezien het feit dat smaken verschillen, zijn ze misschien niet allemaal volledig naar jouw smaak. Maar we weten bijna wel zeker dat er voor iedereen wel een tof hoesje bij zit.

We lichten ze voor je uit, geven je een prijs en linken naar waar je het Nintendo Switch hoesje kan aanschaffen.

Hou er rekening mee dat we in dit artikel gebruik maken van affiliate links. Jij merkt daar zelf niets van, maar hierdoor krijgen wij een kleine percentage van het aankoopbedrag. Kunnen we morgenavond ook weer eten! 

Mario hoesje voor je Nintendo Switch

Nintendo Switch hoesjes
Mooi pakkie hoor! (Afbeelding: Bol.com)

Mario is zonder twijfel een van de meest iconische personages van Nintendo. Het is wat dat betreft best logisch dat jij je Nintendo Switch bewaart in dit fantastische hoesje. Het gaat om een rode case waar jij niet alleen het apparaat zelf in kan bewaren. Je bergt er ook makkelijk wat accessoires en games in op. En wanneer de boel afgesloten is, gooi je er een extra beschermlaag overheen. Een beschermlaag in de vorm van een loodgieterspakje. Man, wat tof!

Het hoesje is alleen te gebruiken voor je Nintendo Switch Lite en is via deze link aan te schaffen voor €20.

Transparante paarse beschermhoes

Nintendo Switch hoesjes
Prima! (Afbeelding: Bol.com)

Een hoesje om je Nintendo Switch in op te bergen is handig. Alleen op het moment dat je ermee speelt ligt het apparaat open en bloot. Wat dat betreft is een siliconen hoesje best handig. Alleen zijn er twee problemen die je er normaal gesproken mee hebt. Enerzijds zijn ze best saai en anderzijds blijft er niets meer over van het toffe ontwerp van je Switch. Daarom is dit specifieke hoesje wel degelijk aan te raden. Niet alleen is deze transparant, maar is hij ook nog eens voorzien van een paarse tint. Op die manier zie je niet alleen hoe mooi je Nintendo Switch is, maar pimp je hem ook nog een beetje.

Het Relephance Nintendo Switch hoesje tik je via deze link voor €16,95 op de kop!

Nintendo Switch hoesje voor de Animal Crossing fan

Nintendo Switch hoesjes
Is het niet top? (Afbeelding: Bol.com)

De titel zegt het eigenlijk al. Wie fan is van Animal Crossing, die wil dit hoesje simpelweg hebben. Het is een hoesje waarin je de Nintendo Switch, accessoires en games kwijt kan. En wanneer je hem dichtritst, dan kijk je tegen een heerlijk ontwerp aan. Volledig gebaseerd op je favoriete game.

Het GLAEZ Animal Crossing hoesje is voor €19,99 op de kop te tikken via deze link!

Simpel, maar effectief

Nintendo Switch
Lekker simpel (Afbeelding: Bol.com)

Sommige mensen willen dat hun Nintendo Switch zo veel mogelijk opvalt. Die van mij zit bijvoorbeeld weggestopt in een knalrood hoesje en ik ben er iedere dag nog steeds trots op. Maar voor andere mensen hoeft dat allemaal niet zo. Geen enkel probleem natuurlijk! Dit specifieke hoesje is uitstekend geschikt om het apparaat, de games en de accessoires veilig weg te stoppen. Maar wanneer je hem dichtritst is hij gewoon lekker simpel. Zwarte kleur, geen opdrukken, helemaal top!

Dit hoesje voor de Nintendo Switch tik je voor €14,95 op de kop via deze link!

Gotta catch ’em all!

Nintendo Switch hoesjes
Fantastisch! (Afbeelding: Bol.com)

Tja, wat moeten we over dit hoesje zeggen? Je Nintendo Switch opbergen in een case die lijkt op een Pokeball. Wij zijn om.

Tik het Pokeball hoesje via deze link voor €21,99 op de kop.

Zelda hard case voor je Nintendo Switch

Nintendo Switch hoesjes
Zelda (Afbeelding: Bol.com)

Mensen die The Legend of Zelda: Breath of the Wild (geheel terecht) grijs gespeeld hebben vinden dit hoesje hoogstwaarschijnlijk de shit. Snappen we volledig, want ook wij zijn best gecharmeerd. Het gaat om een transparante hard case die je om de Switch zelf doet. Het zorgt er dus, net als het tweede hoesje, voor dat je gewoon kan spelen terwijl je apparaat lekker beschermd is.

De Zelda Hard Case voor je Nintendo Switch scoor je via deze link voor €14,95.

Reageer op artikel:
De beste Nintendo Switch hoesjes: bescherm je Switch in stijl!
Sluiten