Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 20 jul 2020

Nintendo Switch kopen? Dit lijkt voorlopig je laatste kans te zijn

In deze tijden waarin we voornamelijk thuis zitten, is de Nintendo Switch een fijne afleider gebleken. Dat is fijn wanneer je hem al in huis hebt, maar als nieuwkomer was hij de laatste tijd wat moeilijk om er aan te komen.

Dat veranderde een paar weken geleden. Toen was de Nintendo Switch eindelijk voor een normale prijs te koop. En die prijs van 329 euro werd lang in stand gehouden. Toch zien we nu weer dat er verschillende plekken zijn waar de prijzen omhoog gaan. Daarom lijkt dit de laatste kans te zijn om hem voor een goede prijs aan te schaffen.

Scoor de Nintendo Switch

Natuurlijk, ik heb geen glazen bol om die voorspelling hard mee te maken. Maar het is wel het logisch als je naar de trends kijkt. In de vorige periode van schaarste waren er diverse partijen die het aanbod van de Nintendo Switch opkochten en vervolgens gingen de prijzen flink omhoog, omdat de voorraden opraakten. Behalve bij de partijen die dus veel van die spelcomputers in bezit hadden en ze vaak voor meer dan honderd euro boven de adviesprijs verkochten.

red Nintendo Switch
Scoor jij de Nintendo Switch nu nog? (Afbeelding: Claudio Schwarz | @purzlbaum)

Mocht je dus lang hebben getwijfeld of je de Nintendo Switch in huis zou halen, dan lijkt dit toch echt wel de laatste kans te zijn om hem voor een normale prijs te scoren. De wachttijden qua bezorging lopen in elk geval ook al op. Maar toch: als je vandaag besluit om hem aan te schaffen, dan moet hij volgens de website op vrijdag in huis zijn. Ideaal dus als je binnenkort op vakantie gaat en onder een boom in de schaduw even wilt ontspannen met een toffe game.

Toffe games

Over toffe games gesproken: onlangs schreven dit mooie artikel met de vijf beste games die je op dat moment kon scoren. Dat lijstje is nu nog altijd actueel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nintendo Switch kopen? Dit lijkt voorlopig je laatste kans te zijn
Sluiten