Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 22 juni 2020

De Nintendo Switch Lite kost vandaag slechts 179 euro

Dat de Nintendo Switch een fijne spelcomputer is, dat hoeven we je eigenlijk niet meer te vertellen. En wanneer je vooral de games in de handheld-modus wilt spelen, dan is de Nintendo Switch Lite het beste alternatief.

Momenteel is het die Nintendo Switch Lite die voornamelijk te koop is. De gewone versie is vaak uitverkocht of te koop voor een ietwat hogere prijs, zoals je hier kunt lezen. En nu is het zelfs mogelijk om de Switch Lite voor 179 euro te kopen.

Nintendo Switch Lite voor een scherpe prijs

Dat is dus zo’n dertig euro minder dan dat je normaal voor de Nintendo Switch Lite betaalt. Het gaat echter we om een tijdelijke deal bij de Duitse versie van Amazon. Geen zorgen: daar kun je gewoon betalen en wanneer je gebruik maakt van Google Translate hoef je ook geen verstand te hebben van de Duitse taal. En verzenden naar Nederland is gewoon gratis. En laten we eerlijk zijn, voor die extra korting is het niet zo erg om een klein beetje extra moeite te doen.

Nintendo Switch Lite uitgelicht
Onze Mark is er blij mee (Afbeelding: Want)

Het enige waar je even op moet letten is dat je de korting pas krijgt bij het afrekenen. Momenteel zie je op de pagina dat de Nintendo Switch Lite 209,99 euro kost. Maar wanneer je het hele proces doorloopt, dan krijg je aan het einde dus de dertig korting, waardoor je uiteindelijk uitkomt op een bedrag van 179 euro. Het is alleen wel zo dat de actie slechts tot zes uur vanavond geldt. Daarna is de actieprijs weer weg en moet je het doen met de normale prijs. Dus scoor hem nu.

De Nintendo Switch Lite werd begin 2019 uitgebracht als een goedkoper alternatief op de gewone Switch. Je kunt de games enkel in de handheld-modus spelen en dus niet hem op de televisie aansluiten. Wil je weten wat wij van de Switch Lite vinden? Lees dan hier onze review.

Reageer op artikel:
De Nintendo Switch Lite kost vandaag slechts 179 euro
Sluiten