Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 okt 2020

Nintendo Switch Lite nu met 20 procent korting te scoren

De Nintendo Switch is een spelcomputer die je perfect in huis kunt halen naast je PS4 of Xbox One. Of als je een pre-order hebt staan naast de PlayStation 5 of Xbox Series X.

Mocht je nog geen Nintendo Switch in huis hebben, dan zijn er twee keuzes. Je hebt het standaard model waarbij je de mogelijkheid hebt om hem om de televisie aan te sluiten en de variant die als een handheld geldt. En deze Lite is nu met een mooie korting te koop.

Nintendo Switch Lite met 20 procent korting

Nu is de Nintendo Switch Lite al de goedkopere variant van de twee. Ook wel logisch, want met deze versie kun je net wat minder. Zo is er geen optie om hem aan te sluiten op de televisie en zitten er geen Joy-Con-controllers aan die je los kunt halen. Zodoende kun je met deze versie echt alleen spelen. Maar voor veel gamers is dat meer dan genoeg. Ikzelf heb hem in huis naast mijn standaard model en de Lite is daarbij de versie waar mijn kinderen mee spelen. De Lite kost normaal gesproken 229 euro, maar door een korting van 20 procent scoor je hem nu voor iets meer dan 180 euro.

Nintendo Switch Lite
Nintendo Switch Lite met korting (Afbeelding: Amazon)

Het gaat daarbij om de Turquoise en de grijze variant van de Nintendo Switch Lite. Mocht je per se de gele versie willen, dan heb ik iets minder goed nieuws: die heeft namelijk nog de standaard adviesprijs. Voor die versie is het wellicht beter om te wachten tot Black Friday en dan hopen dat hij met korting te halen is.

Een fijne spelcomputer

De Nintendo Switch Lite is wat mij betreft een uitstekende keuze, zeker wanneer je bedenkt dat hij nu met een mooie korting te scoren is. Wil je weten wat ik destijds van de handheld vond, dan lees je hier de review. En als je hem dan koopt, dan zijn dit de beste games om er bij te halen.

Reageer op artikel:
Nintendo Switch Lite nu met 20 procent korting te scoren
Sluiten