Nieuwe games voor de Nintendo Switch: Donkey Kong, Mario Tennis Aces en meer

Het is weer tijd voor nieuwe games voor de Nintendo Switch. Het gaat om een selectie first- en third-party games die begin 2018 verschijnen. Daarnaast wordt er ook een update voor Super Mario Odyssey uitgebracht. Yes, de Mario-game blijft nog steeds interessant als je ‘m hebt uitgespeeld.

Nieuwe spelstand Super Mario Odyssey

Om dan ook maar direct met Super Mario Odyssey af te trappen. Vanaf februari is een gratis update te downloaden waarmee je een nieuwe mini-game naar het spel haalt: Ballonnenjacht. Je moet het hoofdverhaal wel hebben uitgespeeld om deze mini-game te spelen. Om Ballonnenjacht te activeren hoef je alleen maar met Luigi te praten. That’s it.

Je krijgt de beschikking tot twee modi: ‘ballon verstoppen’ en ‘ballon zoeken’. In de eerste modus heb je als speler beperkt de tijd om een ballon te verstoppen. In de tweede modus krijgen spelers evenveel tijd om ballonnen te vinden die zijn verstopt door andere spelers van over de hele wereld. Het is dus een online game waarmee je in rang kunt stijgen door verborgen ballonnen te vinden. Óf door een steengoede verstopper te zijn. Tot slot komen er ook nieuwe fotofilters en outfits.

Mario Tennis Aces naar de Nintendo Switch

Je kunt in 2018 tennissen op de Switch, met Mario Tennis Aces! Er is een ‘Story play’ aan de game toegevoegd waarin je als tennisser kunt groeien. Hiervoor moeten allerlei missies en eindbaasgevechten voor gaan zorgen. Verder kun je natuurlijk als Mario tegen diverse personages spannende tenniswedstrijden spelen.

Mario Tennis Aces

Dark Souls Remastered

Als je ons een beetje volgt dan wist je natuurlijk al dat Dark Souls Remastered óók naar de Switch komt. De klassieker Dark Souls krijgt een tweede kans, inclusief de Artorias of the Abyss DLC. De game wordt gezien als één van de beste games ooit gemaakt dus als Nintendo gamer moet je in de lucht springen van dit nieuws. Vanaf 25 mei is de game te spelen.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Ow yes, Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong en Cranky Kong komen alle vier naar de Switch. Zie dit vooral als een fun game waarin je kunt springen, zweven, rollen en surfen met Funky Kong. Het is geen platform zoals Super Mario Odyssey, maar je zult er een hoop lol mee beleven Vanaf 4 mei 2018 is Donkey Kong Country: Tropical Freeze te spelen.

nintendo switch

Dit is natuurlijk nog maar het begin van wat wij in 2018 op de Nintendo Switch kunnen verwachten. Houd dan ook onze speciale gaming-pagina voor alle updates en nieuwe releases in de gaten.

Reageer op artikel:
Nieuwe games voor de Nintendo Switch: Donkey Kong, Mario Tennis Aces en meer
Sluiten