Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 21 sep 2020

Nintendo Switch nu voor slechts 308 euro te koop

De Nintendo Switch is nu ruim 3,5 jaar op de markt. In die tijd zijn er veel toffe games voor verschenen en heeft de spelcomputer zich meer dan eens bewezen als een absolute must-have.

Het enige nadeel van de Nintendo Switch? In de tijd dat hij uit is gekomen, is er niet heel erg veel aan de prijs gedaan. Nog altijd heeft hij een adviesprijs van 329 euro. En als je hem dan een stuk goedkoper kunt krijgen, is dat gelijk nieuws. Nu is hij bijvoorbeeld voor 308 euro te koop.

De Nintendo Switch een tikkie goedkoper

Nu is een prijsdaling van iets meer dan twee tientjes niet echt heel erg schokkend. Toch is het een goede deal. Zeker wanneer je het vergelijkt met een periode van twee maanden geleden. Toen kon Nintendo niet voldoen aan de hoge vraag van de Nintendo Switch. Het gevolg daarvan was dat de prijs al snel opliep naar 400 euro. En dan viste je alsnog vaak achter het net. Wat dat betreft zou je de huidige prijs dus ook kunnen zien als een korting van zo’n 90 euro en dat maakt het geheel in één klap een stuk interessanter.

De kans is overigens niet heel erg groot dat er straks weer tekorten gaan komen. De productie van de Nintendo Switch ligt immers alweer op schema, waardoor je hem steeds vaker op een normale manier kan kopen. Toch is de kans klein dat hij straks nog goedkoper gaat worden. Dit lijkt echt de uiterste prijs te zijn. En laten we eerlijk zijn: de spelcomputer is het waard om in huis te halen.

Veel toffe games

Er zijn namelijk veel toffe games beschikbaar op de Nintendo Switch. Een maand geleden schreven we dit artikel, waarin we de tien beste games op een rij hebben gezet. Op die manier is het een spelcomputer om in huis te halen. Scoor hem nu hier.

Reageer op artikel:
Nintendo Switch nu voor slechts 308 euro te koop
Sluiten