Ilona Braam
Ilona Braam Smart Home 28 okt 2017
Leestijd: 2 minuten

Deze dock voor je Nintendo Switch heeft een ingebouwde beamer

De Nintendo Switch is speciaal gemaakt om te kunnen switchen tussen een stationaire gameconsole en een mobiele console. Als je de switch echter met je meeneemt, heb je nog maar een klein scherm om op te spelen. De makers van OJO lossen dit probleem meteen op, met een Nintendo Switch projector dock.

Nintendo Switch spelletjes spelen met 120 inch beelden

Dat heb je goed gelezen. OJO is een dock voor je Nintendo Switch en geeft je on-the-go een stuk grotere beelden om op te spelen, dan het 6.2 inch display van de gameconsole. Met OJO projecteer je je spelletjes op de muur tot 120 inch groot. De dock hoef je overigens niet eens te gebruiken als mobiele oplossing. Het zou ook een permanente plek in je huis kunnen krijgen, in je speciale Nintendo gamekamer.

OJO projector dock voor Nintendo Switch

OJO dock is ook powerbank

Mocht je hem echter wel naar buiten meenemen, dan heb je zo’n vier uur aan gameplezier. En zelfs als je geen zin heb in de projector-functie, is het handig om de dock mee te nemen. Hij dient namelijk ook als powerbank en zou de batterij van je Switch tot vier keer kunnen verlengen. En uiteraard kan het apparaat ook als powerbank voor je andere apparaten dienen, zoals je smartphone en tablet.

Ingebouwde speaker

Behalve een projector en een powerbank is de OJO ook nog een speaker. Zo heb je echt geen tv meer nodig voor je Nintendo Switch en neemt de dock alle hindernissen voor zijn rekening. Mocht je toch niet tevreden zijn over de geluidskwaliteit van de OJO dock, dan kun je altijd nog speakers aansluiten. Verder komt hij ook nog met een HDMI poort, twee USB 3.0 poorten en een USB-C poort.

Steun het Indiegogo project

De OJO dock is te bemachtigen via Indiegogo. Voor 260 euro is hij van jou, inclusief opberghoesje. Hoewel de dock bijna evenveel kost als de Nintendo Switch zelf, lijkt het toch wel een ernstig grote toegevoegde waarde te hebben.

Heb je een Switch, maar weet je niet wat je moet spelen? Bekijk deze vijf onmisbare games, die in het najaar in de winkel liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Indiegogo

Reageer op artikel:
Deze dock voor je Nintendo Switch heeft een ingebouwde beamer
Sluiten