Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 2 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Aanschaf Nintendo Switch OLED een keiharde no-brainer door heerlijke deal

De Nintendo Switch is een prachtige console en we kunnen dan ook niet wachten om eindelijk de nieuwe Zelda in onze handen te houden. Dat doe je het best op het OLED-model en bij Amazon scoor je ‘m op dit moment het voordeligst.

Waarschijnlijk heb je deze week nieuwe gameplaybeelden voorbij zien komen van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. We weten daardoor eindelijk wat meer over wat we precies kunnen verwachten van de nieuwe game. Dit spel wil je natuurlijk op de hoogste kwaliteit spelen en dat kan met de Nintendo Switch OLED.

Dit is de Nintendo Switch OLED

De Nintendo Switch OLED is de beste Switch die op dit moment op de markt is. Het grote verschil met de normale versie is het 7-inch OLED-scherm. Hierdoor heb je vollere kleuren en meer contrast.

Het scherm is ook nog eens iets groter dan de normale versie. Dat maakt het gamen alleen maar beter.

Een ander verschil is dat de Nintendo Switch OLED een verstelbare standaard heeft, waardoor je ‘m nog makkelijker neerzet. Daarnaast zit er ook een nieuwe LAN-poort in zodat je ook prima met je kabel de console aan je netwerk verbindt.

Maar ook vertrouwd zoals je verwacht

Andere verschillen zijn er niet tussen de Nintendo Switch OLED en de gewone versie. Je neemt de console dus makkelijk mee als je onderweg bent en thuis speel je gewoon op je televisie. Alle games die op de gewone spelcomputer te spelen zijn, speel je dus ook makkelijk op de OLED-versie.

Nintendo Switch OLED
Tijd voor een nieuwe Nintendo Switch? (Afbeelding: Nintendo)

Normaal kost de Nintendo Switch OLED 338 euro, maar nu heb je ‘m ook voordeliger. Verschillende winkels hebben de console nu in de aanbieding. Zo betaal je op Amazon op dit moment nog maar 319,95 euro. Dat scheelt dus een kleine 20 euro die je kunt besteden aan een nieuwe game. Wordt het Super Mario, Pokémon of Metroid?

Dit is het ideale moment om je Philips Hue-set goedkoop uit te breiden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!