Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Gaming 9 jul 2020

Nintendo Switch Online: deze NES en SNES games verschijnen in juli 2020

Mensen met een Nintendo Switch kunnen zich uitleven met de meest heerlijke games. Maar er is ook ruimte voor nostalgie. Gebruikers met een Nintendo Switch Online abonnement krijgen namelijk toegang tot een lading NES en SNES titels. Een collectie die deze maand wordt versterkt.

Nintendo stelt van 15 juli 2020 drie nieuwe games beschikbaar voor Nintendo Switch Online gebruikers. Dit nadat het twee maanden stil bleef wat dat betreft.

Nintendo Switch: nieuwe SNES en NES games

Nintendo hanteert alles behalve een duidelijk schema wanneer het op dit gebied aankomt. Waar je bij PlayStation en Xbox de verwachting kan hebben dat ze iedere maand nieuwe games voor je klaar zetten, is het giswerk bij de Nintendo Switch. Na twee maanden volledige stilte komt het bedrijf opeens weer met nieuw toevoegingen voor de SNES en NES collectie.

We zetten ze voor je op een rij:

#1 Donkey Kong Country | SNES

Donkey Kong Country behoort tot een van de beste platformers van de Super Nintendo. Het wist niet alleen ontwikkelaar Rare op de kaart te zeggen, maar zorgde ook voor heel veel plezier.

In de game speel je zowel met Donkey Kong als met Diddy Kong. Ze nemen het op tegen hun vijanden K. Rool en zijn gehele crew. Speel alleen, strijd met een vriend of speel Co-Op in meer dan 100 verschillende levels. Levels die vol zitten met verschillende verzamelitems en verborgen plekken.

#2 Natsume Championship Wrestling | SNES

Kies uit een van de 12 verschillende worstelaars en smijt je tegenstanders als een malle door de ring. Met een robuust grijpsysteem en meer dan 50 verschillende acties om te leren, valt er genoeg te beleven in deze 16-bit game. Test je skills tegen de AI of speel met andere spelers. Of je nu 1 tegen 1 gaat, tag team speelt of los gaat met  round robin wedstrijden: het is allemaal te doen!

#3 The Immortal | NES

Als een heuse magiër ontdek je The Labryrinth of Eternity. Ontdek de grotten, ontrafel het mysterie van de oude ruïnes en ga de strijd aan met alles wat daar bij komt kijken. Je leraar Mordamir wacht beneden op je.

Nintendo Switch Online

De gratis NES en SNES games zijn alleen beschikbaar voor mensen met een Nintendo Switch Online abonnement. Naast het feit dat je er gratis games mee kan spelen, is het ook mogelijk om online te spelen met een abonnement.

Het is mogelijk om Nintendo Switch Online voor een jaar te nemen, waardoor je eenmalig €19,99 kwijt bent. Wil je liever per drie maanden betalen, dan kost het je €7,99. Geen idee of je Nintendo Switch Online veel gaat gebruiken, dan kan je altijd nog voor een maand kiezen. Het abonnement kost je dan €3,99.

Wil je met je hele gezin aan de slag? Dan is het ook mogelijk om een familieaccount te nemen. Aan dit abonnement zijn acht verschillende accounts te koppelen en het kost eenmalig €34,99. Daar krijg je vervolgens een jaar toegang voor terug.

 

Reageer op artikel:
Nintendo Switch Online: deze NES en SNES games verschijnen in juli 2020
Sluiten