Jelle van Es
Jelle van Es Black Friday 29 nov 2019

Nintendo Switch op Black Friday met flinke korting

Voorafgaand aan Black Friday zagen we al dat de Nintendo Switch Lite een tijdelijke prijsverlaging heeft gekregen. mocht je daar niet van hebben kunnen profiteren, dan is dit misschien het moment op een ‘gewone’ Nintendo Switch in huis te halen. Deze is nu bij de Mediamarkt van een mooie korting voorzien.

Het gaat om een Nintendo Switch in de rood-blauwe uitvoering of een grijze versie. Beiden duiken nu onder de 300 euro. En dat is nog niet alles.

Nintendo Switch Black Friday deal

Want bovenop de korting die er staat voor de spelcomputer, krijg je er ook nog een Labo Voertuigpakket – Toy-Con 03-pakket bij. Deze kost momenteel 29 euro, dus op die manier pak je dus in totaal bijna zestig euro korting. Dat is wat mij betreft wel een goede Black Friday-deal. En om het verhaal nog wat positiever te maken (ondanks dat ik niet betaald wordt voor dit artikel), gaat het ook nog om de 2019-versie van de spelcomputer. Dat betekent dat deze is voorzien van een batterij die langer meegaat en je zodoende beter in staat bent om een vliegreis met de spelcomputer door te brengen. Daarnaast heb je met deze Nintendo Switch ook de mogelijkheid om je games op de televisie te spelen.

Joycons Nintendo Switch
De Nintendo Switch (Afbeelding: Nintendo)

Met het Labo Voertuigpakket – Toy-Con 03 heb je de mogelijkheid om diverse dingen te bouwen en daarmee vervolgens een game te gaan spelen. Dat is voornamelijk voor de jongere gamer ideaal om mee aan de slag te gaan. Mocht je er niks mee hebben, dan zou je het alsnog voor een paar tientjes kunnen verkopen op een website als Marktplaats en dat geld dan weer gebruiken om één van de toffe games op de Nintendo Switch te spelen. En dat zijn er heel wat, zoals je op onze overzichtspagina kunt zien. Wil je meer Black Friday-deals? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nintendo Switch op Black Friday met flinke korting
Sluiten